Gona

Underbar kväll!

Kategori: Allmänt

Askul ju! Det blev SAW 5 trots allt och det ångrar jag icke! Okej slutet blev man jäkla besviken på va..o yes, det kommer komma ut ännu en film för er som undrar..för det måste det ju, med tanke på hur dåligt den sluta!
"Men ååh VAFAN VA DET!!" hörde man mig säga väldigt högt i biosalongen när eftertexten började rulla och lamporna tändes..som sagt slutet blev man bara sur över hehe men annars va den bra!! Hahaha oh gud va man skratta, Itman satt och skrek (VERKLIGEN SKREK) där inne och höll för munnen med sin halsduk hahaha oh gud och jag själv(!!) som inte brukar va sån fegis annars hörde mig själv skrika några gånger, hatar när det inträffar sånna där plötsliga moves! o så är volymen så jäkla hög också så det känns som hjärtat stannar för några sekunder när det händer haha..Men iallafall det var riktigt skoj..fast det är det ju alltid när det är vi 4 =) på vagnen hemåt garva man ihjäl sig åt gamla minnen också,,d är sjukt hur ful (och elak) man kunde va som fjortonåring hehe..

Nu är det bara jag, mamsen och lillebror hemma, broshan är ute och syrran hos nån kompis..och jag hörde mamma säga "glass" så inte för att jag gillar glass vid den här årstiden men för att jag förknippar glass med andra godsaker tänkte jag dra iväg o ha det lite mys med dom nu!
Imon ska jag jobba, oh no, I'm really not up for that..försökte uppmuntra Itman till o börja där idag! Känner ju mig så jäkla mobbad där! haha speciellt på söndagar då jag är tvungen och äta lunch ensam! Inte så kul..så nu får vi se va som händer, hon påstår att hon inte är bra med telefoner men wtf som om jag är det??

GODNATT!! PUSS PÅ ER!



Jag idag :)



Haha sjukt kul som sagt! (Moe leker modell som vanligt :S HAHA)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: