Gona

Mitt liv

Kategori: Allmänt

Tänkte eftersom jag ändå bloggat i någon månad eller två nu så kanske det är dax att berätta mer om mig om mitt liv faktist!

Jag är 16 år (fyller 17 om en månad) kommer ifrån staden Ferizaj i Kosovo men är född och uppvuxen i Sverige. Jag går andra året samhäll - ekonomi på Donnergymnasiet i Göteborg och trivs hysfat bra.
Min familj har bott i Sverige i snart 24 år och även fast mamma bryter lite på svenska så kan hon fler ord än va ja kan!

Jag har en storasyster på 23 år som bor hemma och som gått på Hvitfeldtska, efter det har hon rest runt och bott i bl a Malta & London, nu är hon utbildad makeup-artist och frisör, men praktiserar i en frisörsalong i stan. Hon planerar i framtiden att öppna egen salong och kanske flytta till Spanien.

Jag har även en storebror på 18 år som går på Hvitfeldtska, han har jag närmast kontakt med om man kan säga så, när vi va små var det alltid vi två (kan bero på att vi ligger så nära i åldern) fastän vi slogs med varan som fasiken så älskade vi nog varan mest. Han är numera en snygging som jag kan rekomendera till er singeltjejer där ute hahaha. Han vill jobba inom Handel & Ekonomi när han blir äldre. Vart han vill bo vet jag inte, men jag vet att han älskar och festa och vill leva sitt liv som en rich-boy.

Lillebror Arber på 9 år har vi då också..Han älskar och klä upp sig i kostym och liknade och vill bli fotbolls-spelare när han blir stor. Han är grym på fotboll men även jävligt grym på att imitera folk (han har nog fått det från min morbror Bekim) därav har vi uppmanat honom att även bli skådespelare! Han har nu hamnat i fjortisperioden (ja vet, jättetidigt!!!) så han går alltid runt och skriker och smäller igen dörrar. Vill inte att han ska växa upp..älskar att på helgerna när man inte hittar på någonting alltid ha honom här och gå o köpa godis med hnm och titta film!

Mamma & Pappa då..dom träffades väldigt unga, 16 eller 18 tror ja? De bodde i samma stad och när pappa fick syn på mamma (som sägs ha varit vackrast i staden då, vilket inte förvånar mig, mamma var otroligt vacker som ung) så var det kärlek vid första ögonkastet..fast han var lite av en player haha..Mamma därimot, som aldrig hade haft pojkvän innan var svår o kall och det tog ett tag för pappa att få mamsen att ens prata med honom! Iallafall efter att dom vart tillsammans i ett tag och sedan gift sig och så kom dom till Sverige och sen dess har vi bott här (Inte alltid i Göteborg, bott lite överallt men jag är iallafall född och alltid bott i Gbg)
För något år sedan flyttade pappa och storebror till Schweiz (Geneve) där även min farbror och morbror bor..där bodde dom i ett år sen tröttnade min broder och kom tillbaka men pappa stannade kvar för att bygga upp ett liv där för att sedan (kanske) mamma och lillebror också flyttar ner dit, inte säkert ännu men det är så det är planerat. Pappa & Mamma är alltså inte skilda även fast de bor i olika länder numera..mamma åker ner så ofta hon kan.
Pappa vill snart köpa ett hus i Frankrike (gränsen till Geneve, tar typ 20 min) där dom sedan kan bo fast samtidigt kunna jobba i Schweiz.

& så skulle jag ju berätta om mig själv lite hehe..Ja, vad ska man säga..USA, Zlatan & House-music, det är liksom Gona i ett nötskal..Det är grejer jag älskar & avgudar..Min bästa vän är Itman då, som jag känt sen vi va små barnrumpor. Mina närmaste vänner är Nina, Mirna & Shabbu. Det är vi som kallas "gänget" eller alltså hehe, vi hänger alltid ihop..Dom och Tara & Gime (mina små systrar!) är dom ända jag kan lita på fullt ut här i livet!

Mina planer för framtiden har så länge jag kommer ihåg vart att bo i USA! Nu när jag är äldre har jag en plan för hur det ska ske också hehe..efter gymnasiet ska jag flytta till Schweiz, eller Frankrike om det nu blir så i ett år och jobba i Schweiz där lönerna är skyhöga (wuhu) och där behöver jag inte betala för något eftersom jag bor hemma och pappa tar hand om mig hehe..och sen efter det drar jag och Itman till USA och går på Santa Monica..hon är mer inriktiad på samhäll medans jag mer vill göra någonting inom business. Efter avslutat universitet utbildning har vi tänkt att bo kvar där livet ut. Javisst kommer jag sakna min familj, vänner och släkt - men man måste väl få följa sina drömmar?

Oj, mycket det blev där..fick med ganska mycket iallafall så ja, that's me =)
Now tell me a little bit about yourselves? Eller tipsa om era bloggar kanske? Jag väldigt intresserad av mode & skönhet när det gäller bloggar, men även vanliga bloggar som handlar om allt mellan himmel & jord! So come on visa er? ;D


Kosova

Genéve

Jag när jag var liten i Schweiz hos farbror =)

Kommentarer

  • Xoni makaroni ;p säger:

    åh, vad länge ni (dina föräldrar) har bott i sverige! :)



    är samhäll - ekonomi en bra linje?

    2008-11-30 | 23:33:58
    Bloggadress: http://egy.blogg.se/

Kommentera inlägget här: