Gona

PS. I love you..

Kategori: Allmänt

Hej! Hur mår Ni idag? Jag TROR att jag mår bra..gör inte ont just nu men man vet aldrig när det hugger till!
Igår somna jag runt 1, låg o tittade på filmen "PS. I love you" i mitt rum, oh gud va bra den var! Har velat se den ett bra tag nu men har totalt glömt bort det hehe o jag är glad att jag tittade på den! Fyy fan va underbar film, jag grät som ett barn! Kan verkligen rekomendera den gott folk! Om ni inte redan sett den då hehe..

Imorse vakna jag 8.30(!) Bra tänkte jag då, då har jag vant mig vid mina vanliga tider igen..(har ju ingen skola på onsdagar) men självklart hade jag deckat igen och då vakna jag typ 12! Då låg jag där i en stund o hade tväont i magen, fan va jobbigt! Då visste jag att jag måste äta frukost så fort som möjligt för o få bort det! Så upp o hoppa äta stor frukost och självklart dricka Actimel av Danone (jordgubbssmak) som är till för att magen ska må bra och jag tror verkligen den funkar! Och inte gör den underbara smaken den mindre bra heller! Synd att dom är i så små förpackningar bara hehe..

Sen höll mamma på o möblera om som vanligt haha så jag kunde inte blogga..så hoppade in i duschen istället och på med ansiktsprodukter o allt det där hehe o nu är jag påklädd och känner mig superfräsch hihi =) Måste bara torka mitt hår strax..tänkte bara plugga lite först..hade tänkt o råplugga idag men ni ser, ja hinner ju inte! (a)

Jobbar ikväll också, får hoppas att det går lika bra ikväll också! Man får en sån kick när dom gör tävlingar på jobbet, typ pocketklubben mot lyckopotten(tror jag)klubben..då känner man att man inte vill svika sitt team så jobba jobba på haha..fatta dock aldrig vem som vann igår :S alla stack bara hem so I was like OK då går ja väl också hem hehe..
Klockan 5 måste jag iallafall hemifrån! Fan, missar när min lillebror fixar sig o allt det där till discot haha..nåväl dom får la ta kort på honom!

Nu ska jag äta en vääldigt sen lunch med mamma & lillebror =) Hörs babes!!

XOXO / Gossip girl....hahaha kidding!


Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen.



Actimel is the shit!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: