Gona

Pluggkväll!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Nu är jag hemma o har precis ätit middag!
Mina ögon svider som vanligt! Får inte glömma o gå förbi apoteket imon, måste köpa dom där ögondropparna för trötta ögon..Visine heter den tror jag (?) Kanske hjälper får se..Idag på engelskan kändes det som jag hade något i ögonen hela tiden satt o blinka hela tiden, sved så fruktansvärt mkt!

Kom hem så sent idag eftersom först följde jag med Sanet till Centralstationen för hon skulle ta sina biljetter till Sthlm, sen till JC där jag skulle fixa lite grejer med dom som tog typ en timma!! Sen till Scandinavium för o hämta upp C.Brown biljetten! & så slutligen hemma, gosh trött ja e!
Men fick verkligen prata ut med Sanet idag..det va skönt haha ;D

Juste, glömde ju bort! Gissa vad jag hitta i min säng igår när jag skulle byta lakan?...Jo en NYCKELPIGA! aa ni läste rätt haha är inte det hur sjukt som helst? Liksom hur fan hamna den där :S? Mamma tyckte inte det var å konstigt dock..har ju alltid mitt fönster öppet o så men ändå vafan..en nyckelpiga i min säng? Lite scary :P
Igår somna jag iallafall som sagt runt 3-4, gick verkligen inte o sova! Jättejobbigt..Tittade på filmen The Nanny Diaries, Scarlett Johansson (världens sexigaste/naturligt vackraste kvinna! enligt mig), även Alicia Keys är med! Den va iallafall asbra! Jag grät som vanligt haha..jag är jättemesig när det kommer till sorgliga filmer :P Detta är en komedi men ibland va den sådär sorglig ni vet..

Nu ska jag strax ta en dusch sen blir det plugg och sen ska jag sova TIDIGT! Ska försöka iallafall!
Men innan dess ska jag kolla upp lite biljetter o så, funderar på o bjuda med mamma o syrran till stockholm över en helg för shopping! Hoppas det blir av för då blir det verkligen en vinter fylld med shopping..först Schweiz sen Sthlm oh haha vill iväg nu =)

Vad ska Ni göra ikväll snyggingar?
Ha det så underbart iallafall!

PUSS!


Nyckelpigan..


The magic ticket hehe :)


Blev hungrig på eftermiddan i skolan..o eftersom det inte finns så mycket annat i cafét så fick jag mätta mig med detta..but that's just fine with me haha ;D (Får nämligen inte gå hungrig när jag har magkatarr, det är någonting som suger åt sig någonting lalala..vet inte ens själv, mår inte bra av det bara)



En nannys dagbok baseras på en bestsellerroman där två tidigare nannys, satiriskt berättar om livet hos Manhattans överklass! Annie är precis klar med skolan och vet inte riktigt vad hon vill göra med sitt liv. Därför kommer jobbet hos familjen X som en skänk från ovan. Men Annie kommer snart på andra tankar! Mr X är en otrogen, arbetsnarkoman. Mrs X spenderar all sin tid på shopping och är rädd för sin son, Greyer, som föräldrarna totalt nonchalerar. Han försöker i sin tur att få uppmärksamhet genom att göra livet surt för sin nanny! Men lyckligtvis så finns det en trevlig och snygg granne, som Annie därför döper till Harvard Hottie. Han gör allt för att få till en date med upptagna Annie.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: