Gona

HATA FÅGLAR!

Kategori: Allmänt

Nej, jag är egentligen ingen djur-hatare, men ni vet hur glad ja var imorse? En ful liten fågel hade bestämt sig för o skita på mig idag o göra mig sur som fasiken! Ja, där stod jag på busshållplatsen, bussen som jag skulle ta var bara meter ifrån mig. Jag stod där i min fina nya mössa och så känner jag, ni vet när man får en sån där mjuk snöboll på huvudet? Exakt så kändes det, när jag insåg att det var fågelskit höll ja på bli galen!! Blev så arg, men eftersom jag bara hade fått på det på mössan så gick jag på bussen ändå, var redan sen, ville inte missa hela förmiddan, men snacka om o paja min dag liksom!? Jävla fågel.
Får intala mig själv att det är bra för att jag får tur då..

I skolan var det chill iallafall, det bjöds på kaffe o skorpor med smör! Satt med gruppen hela dan, slutade dock mycket tidigare än vanligt, vi har bestämt att vi ska donera våra pengar till 'Läkare utan gränser'! Det är bara under den här veckan man ska hålla på men vi har bestämt oss för att uppmana alla på skolan att donera fem kronor i månaden, o vi ska hålla på så i 6 månader. Varje månad donerar vi till någonting nytt, bl.a Rosa Bandet, Röda korset, Rädda Barnen o.s.v , ska bli kul! Jag älskar solidaritet!!
Nästan alla andra i klassen har mer okomplicerade grejer, typ som att dela ut gratis kaffe o kakor o så men vi i våran grupp kände att vi ville gå in djupare o göra mer!

Nu sitter jag iallafall här, kom hem för en stunds sen, ska strax hoppa in i duschen sen ska jag laga kycklingbaugett till mig själv! I deserve it! Får inte glömma o messa min hemspråkslärare sen också ju!

Nej nu roppar duschen hehe..HA EN BRA DAG!!

XOXO


Era jävlar! Jag som alltid brukade mata er när jag va liten! hahaha

Kommentarer


Kommentera inlägget här: