Gona

Vart är solidariteten?

Kategori: Allmänt

Jaha då var EMA slut, inte för att man satt som en hök framför TV o titta precis men TVn är ju på här bredvid mig :P
Det var inte så intressant, för många rockband för min smak. Och whata fuck Beyonce? Hon brukar ju va grym(?) Tyckte inte robotstilen passa in med hennes låt, och vafan var det för ryck? Såg bara förjävligt ut. Men klänningen va cool!

Lata jag duscha aldrig under pausen, satt o slappa istället så nu får man hoppa in i duschen snabbt! Sen ska jag träna lite på vårt tal för imorgon!
Förresten, känner att jag börjar bli förkyld!!! NOOOOOOOOO please no, hellre hög feber än förkyld! Det är det värsta jag vet, oh gud så jobbigt! Ska försöka klä mig så varmt som möjligt hela tiden..o inte sova med öppet fönster (fan)..då ska det nog gå att förhindra :P

Juste, idag på vagnen påväg till skolan så vänder sig en kvinna imot mig och hon ba "arabi?" och istället för att svara "nej" så svarar fula jag "no" (hahaha fråga mig inte varför!) Sen sträcker hon fram sin mobil, en lapp med ett nummer och ett sånt där kort man köper för o ringa utomlands..och typ bara mumlar nått om att hon vill ringa till Irak o pekar and I was like eeeh..försökte trycka lite här o var men det gick inte så bra så tack och lov satt det en turkisk kvinna bredvid mig som kunde sånt och hon hjälpte så gott hon kunde och den här irakkvinnan var så jäkla otrevlig, typ log inte eller någonting..först gick det inte men till slut fixa den turkiska kvinnan att hon kopplades upp och då säger hon inte ens tack!!! Utan bara stiger av spårvagnen med luren vid örat..Blev besviken, hur kan man vara så otrevlig? Inte nog med det såg hon ut som hon inte duschat på ett bra jävla tag..fuling! Vi som har solidaritetsvecka o allt! Nej usch, lite tacksam kan man åtminstonde vara!

Blir inget långt intressant inlägg ikväll, har inte så mycket annat att säga + att min rygg sänder mig signaler om att jag suttit alldeles för länge här!

PUSS SÖTISAR!

Avslutar med en bild på min älskade man när han var 8 år! Så jävla söt va!

Zlatan Ibrahimovic, my cutiepie!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: