Gona

T.I.R.E.D

Kategori: Allmänt

Jag sa visst att jag skulle rätt i säng när jag kommer tillbaka från jobbet men icke, fortfrande är jag uppe! När jag kom hem hann jag se sista halvan av DH och sen satt vi och gossipade (mitt nya ord) i köket..älskar när vi gör det, det gör vi iofs varje kväll men alltid lika uppskattat! Mamma, syrran & jag..o så är farmor med ibland också!

& så hann jag måla mina naglar också..vill göra manikyr! Vilket jag ska! Såfort jag får lite tid över! Nu ska jag iallafall sova, men inte till någon bok inte, nej min hjärna har fått stått ut tillräckligt idag..jag ska sova till det bästa jag vet - housemusic..som vanligt! Har musiken på dag & natt i mitt rum..även när jag inte ens befinner mig där!
Stör mig förresten på sånna här amatörer som tror sig vara "äkta house-lovers" efter att ha lyssnat på en låt! Visst, jag blir bara glad när någon annan också gillar housemusic (speciellt när det är jag som presenterat dom för varan haha) men digga musiken fan men please god sluta spela att du kan så mycket om musikstilen när allt du har och komma med är sånt som ALLA vet, t.o.m dom som inte ens gillar (exempelvis) house-music(?) Nej, tycker bara det är lite pinsamt! Så lägg av med det, tack!

Iallafall (som jag alltid säger) så blir det en lång smärtsam pluggdag imon och eftersom jag nu bojkottar all snabbmat och godsaker (good luck with that!) så kommer det bli riktigt tufft imon! Meeen..Gona har alltid en lösning till allt! So maybe en fruktsallad? Med jordgubbar, äpplen, persikor o allt möjligt..mumma!! Fan nu blev jag sugen på det!

Aj, nej nu svider ögonen! GODNATT MINA KÄRA READERS hehe =) Hoppas ni är tillbaka här imon!

PUSS PÅ ER!

Förresten..går inte ladda upp bilder så får vänta med och ladda upp bilder till det förgående inlägget imon istället!

Juste! Haha glömde nämna det..så lika mina vänner är ändå..skrev ett meddelande till dom när jag var på jobbet..det såg ut typ såhär "OMG! Visste inte att ****** da biggie röker!!!" och alla svara samma minut som jag skrev det!!! & believe me - det har aldrig någonsin hänt förut att dom svarat så fort! Jag storsmajla när jag satt där också åt deras sjuka svar! Alla svara nästan på pricken samma sak också! (Alltid Mirna som ska sticka ut en bit bara hehe..) Hahaha tack för det tjejer!


Idag blev det chill-Gona på jobbet =)
Hoodtröja - Bikbok
Tunnika - Gina Tricot
Jeans - Köpta i Schweiz

Kommentarer


Kommentera inlägget här: