Gona

Det gick asbra!

Kategori: Allmänt

Intervjun gick suuuuuuperbra!! Shit, jag blev fan själv förvånad, orden bara kom ur min mun!! Hon sa att man aldrig kunde gissa på att jag bara var 16 år! Hon sa även att jag verkar ha skinn på näsan, vara väldigt målmedveten och någonting annat som jag inte kommer på just nu :P Hon blev jäätteförvånad att detta var min första intervju också! Hihi gick ju asbra, nu mår jag toppen! Eftersom det gick så bra så gick jag in i ICA o köpte Kladdkakor och grädde för o gotta oss i det när vi kollar på DH ikväll! Nu får jag bara hoppas på postivt svar från dom!!


Sen så ska man ju va uppe hela natten o titta på USA-valet också!! Det ska bli skoj, skulle dock vara roligare o ha en annan USA-älskare med sig o titta (Itman) men hon har tyvärr skola imon :/
Förresten, gjorde fel i att skriva att jag inte vet vad presidenterna står för, lät väldigt dumt :P Jag vet ju ändå lite, har ändå lite koll men ville inte att någon specifik skulle vinna just för att jag inte visste så mycket om dom. Men idag har jag tatt mig tid o kollat upp lite om dom och jag tror faktist starkt på Obama. Hans grej är ju typ "too change" och även fast jag (en av väldigt få verkar det som) faktist inte hade någonting imot Bush, snarare gillade honom, så tycker jag att USA behöver change. En annan sak som fick mig att genast småhata McCain är för att hans kampanj står tydligen för att man inte ska få göra abort - inte ens om blivit våldtagen av sin pappa!!!!!! Hur sjukt är inte det liksom!? Blev väldigt upprörd och undrar verkligen hur folk tänker ibland..så inatt när jag är uppe så är jag för Obama =) Jag kände att jag bodde involvera mig själv lite i frågan eftersom presidenten som väljs ut nu kommer ju trots allt va kvar när jag flyttar dit! hihi..va härligt det känns o skriva det.."när jag flyttar dit.."
Även en annan sak..Bill Clinton var ju bäst!! Jag älskade honom och han var demokrat..Bush var helt okej, gillar honom egentligen mest för att han hjälpt till mycket i Kosovo..iallafall han e republikan. Och nu..Obama är demokrat och McCain republikan..så eftersom jag älskade Clinton, hans politik och system i USA så känns det mycket bättre med en demokrat som kanske kan efterlikna lite..

Att Obama är oerfaren och att McCain är för gammal tänker jag inte ta upp för sånt tycker jag bara är onödigt tjöt.
Förresten, visste ni att de gjorde en undersökning eller någonting liknande och dom kom fram till att om inte Obama väljs till president så är det ENDAST för att han är mörkhyad. Dom såg att om han hade vart vit skulle det inte vart nått snack om saken.Fan va världen är orättvis! Men Obama verkar ju ha ledningen nu så nu får vi hålla tummarna!!

Oj, va mycket det blev hehe..
Nej nu börjar DH om 5 min så dax att vispa grädde!!
Ska ni va uppe och kolla på valet inatt?

Puss på er!


En glad Gona hihi..

Jag och den saftiga kladdkakan haha sikken tönt jag är

Såhär laddar jag upp inatt inför valet..Extra stor Redbull och min favoriiiitchoklad!!

Kommentarer

  • Mirna säger:

    Haha.. Att Obama är oerfaren är ju SJÄLVKLART en viktig del av det hela! Och att McCain är gammal, det kanske inte i lika stor utsträckning men också ganska! Hur skall en gammal man klara av och styra ett land som USA (han är någonstans i din farmor ålder?!) Hur skall en oerfaren man styra ett land? hahaha?

    2008-11-04 | 22:02:59
  • Nina säger:

    hah ;)..no stress?

    2008-11-04 | 22:14:02
    Bloggadress: http://niinche.blogg.se/
  • GONA säger:

    SV: Okej att han är oerfaren kanske spelar en liten roll åtminstonde men inte alls så stor, om han har kommit såpass långt att han inatt kan väljas till USA's president så bör man inte tänka på hans oerfarenhet nu, då skulle han väl inte kommit såhär långt? & gällande McCain, spelar ju fan ingen roll hur gammal man e, kunskapen sitter ju i huvudet! Man behöver ju inte bli dummare bara för man blir äldre :S

    2008-11-04 | 22:34:49
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Mirna säger:

    Jo, visst.. Han kan ju självklart mycket.. han är ju inte helt oerfaren men om man jämför med gamla presidenter i Usa, så är det skillnad (jf bara med McCain?) Hans oerfarenhet är väl bland hans största svagheter också? Så Mycket viktigt är det..? Det handlar inte om kunskap.. utan hur mycket ORKAR en 74åring? (Okej, för andra, jag röstar på Obama!)

    2008-11-04 | 22:43:34
  • GONA säger:

    SV: Ja precis, han kan mycket, han BHEÖVER INTE vara lika erfaren som alla andra presidenter, dom behöver någonting nytt, som sagt han kommit såhär långt, då måste han ju ha någonting bra o komma med därför ser jag personligen inte det som ett problem att han är mindre erfaren än dom andra presidenterna, jag menar Bush va la erfaren, men hur mycket bra gjorde han för USA egentligen?

    Alltså en presidents jobb är ju naturligtvis mycket att göra men att han inte skulle ORKA med det är ren bullshit, samma sak gäller här, om han orkade gå så långt för o bli president så är det väl klart som fasiken att han orkar VARA president! Och dessutom får du det att låta som att han ska springa runt hela tiden och ha fullt upp heeela tiden, men så är det inte, därför är man som president omringad av folk som underlättar jobbet för dom.

    2008-11-04 | 22:57:21
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Mirna säger:

    Bush var inte erfaren....????

    2008-11-04 | 23:07:17
  • GONA säger:

    SV: Bushs familj är historisk! Hans pappa har varit president innan och Bush-familjen har alltid spelat en viktig roll i USAs historia. Om man kommer ur en erfaren familj så är det klart att man är erfaren, plus att han vart guvenör i Texas! Jag vet inte vad erfaren är för dig men aa..

    2008-11-04 | 23:12:36
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Getoar säger:

    åldern e bara en siffra

    2008-11-04 | 23:53:36
  • Mirna säger:

    Ja menar inte att åldern var avgörande för valet, men både åldern och Obamas erfarenhet var något som diskuterades mycket.. så löjligt är det nog inte heller..

    2008-11-05 | 10:14:13
  • GONA säger:

    SV: Då kanske du ska observera att det står "tycker jag" ;) På bloggar skriver man ofta sina egna åsikter om du inte märkt det.

    2008-11-05 | 12:48:26
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • SANNA säger:

    REDBULL!! ;)

    2008-11-05 | 17:49:13
    Bloggadress: http://tanzanit.blogg.se/

Kommentera inlägget här: