Gona

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Ganska skön söndags-kväll faktist..legat och tittat på massa TV..tittade på bl a Life of Ryan och han fyller år samma dag som jag såg jag! 30 december! Blir alltid jätteglad när någon fyller år samma dag som jag haha, för det känns så ovanligt liksom..dagen innan nyår!
Iallafall, idag på jobbet när jag messa med broshan så skrev han "Det känns som det var ett jäkla sen jag såg dig" och då kom ja på shit! Båda bor hemma o vi har inte sett varan på 3 dar!! Haha sjukt, men sen så när han kom hem för en stund sen så fick jag en stor bamsekram av honom (hahaha geti jag är så förutsägbar va?)! Missed him fan =)

Imon blir det en liten sovmorgon!! Har tandläkartid kl 10 så jag kan sova till halv 10 - Nice!! Sen måste jag till jobbet imon också, på en ny utbildning, sen ska vi till Hard Rock och äta =) & efter det ska jag möta upp Mirna för ett träningspass! Ska bli jävligt skönt och få träna, har inte gjort det på några veckor nu!
Nu ska jag ta ett bad, alltid bada/duscha på söndagar..sjukt att man gjort det nästan varje söndag sen man var liten när det är skola..kommer ihåg typ mamma på söndagar "hoppa in och bada nu, skola imorgon!!" till alla oss barnen..saknar det där, saknar när man var barn och man blev duschad och fick håret kammat och blev påklädd av mamsen, haha nej jag menar inte att jag är lat, men det var skönt ju..Fastän jag försökt växa upp så snabbt och verkligen hatat att bli kallad barn (var nog när jag var runt 14 det var som mest haha) men nu bryr jag mig inte, jag vet ju att jag är ett barn and it's okay, har hela livet framför mig att leva vuxenlivet!!

Nej men Godnatt nu babes! Ha en underbar natt och en ojobbig morgon! Puss!!


Ryan i Life of Ryan - Tycker Ni han är snygg? Det tycker absolut inte jag..

Kommentarer

  • Kim Von J säger:

    vet ej fråga glitzybloggen.se :) det är hennes :P

    2008-11-30 | 22:36:56
    Bloggadress: http://kimj.blogg.se/
  • Rebecca Utan Räkor säger:

    Uä.

    Jag hatar det däör prgrammet.

    Det visas alltid när jag har tänkt titta på nåt bra.

    2008-12-01 | 15:27:52
    Bloggadress: http://alltutom.blogg.se/
  • Nina säger:

    stoneful..

    2008-12-01 | 15:49:38
    Bloggadress: http://niinche.blogg.se/
  • Valentina säger:

    Jätte bra blogg du har. får mig att vilja läsa den mer och följa dig.

    BRa dragnigskraft du har i din text med andra ord!



    TOppen! =)



    2009-11-05 | 09:07:55
    Bloggadress: http://valentinabara.blogg.se/

Kommentera inlägget här: