Gona

2 much data..

Kategori: Allmänt

Hallåj, nu är jag hemma!
Åt en riktigt stor tallrik med ris&kyckling - uuuuuunderbar gott måste ja säga!
Mina ögon svider igen!! All datasittande på jobbet kan inte vara så bra för mig va(?) Men ja har hört talas om en sån här sprey till ansiktet som skyddar mot typ sånna här strålar som datan skickar ut, vet ni någonting om det? Jag har nästan en sån spray hemma, fast min är till för att skydda mot alla föroreningar som finns ute i naturen, och för att typ fräscha upp sminket o så, asbra ju fast känns lite för blött såhär så brukar inte använda den så ofta direkt..

Nu blir det iallafall av med allt smink (känns som sminket gör ögonsvidandet värre, även fast det bara är mascara fan) sen är det bums i säng! Spelar ingen roll hur jäkla ont jag har imon jag ska fan till skolan!!! Orkar inte mer det får räcka nu..so 2 all the people in school I'M BACCCCK BITCHES hehe :)

Hahahaha vet ni, jag dör av garv ni..min bror är övernaturligt glad och sitter och sjunger som en idiot..Jag lyssnar på Toni Braxton - Unbreak my heart och han står o sjunger sådär tjejigt..Nu har han börjat prata engelska med en grooov engelsk dialekt hahaha fyyfan..lillebror börja också nu, dom är så fula va haha..aa som ni förstår är det min storebror på snart 19 år jag pratar om(!!) aa vi är lite barnsliga i den här famijen..(a)


The crew

Kommentarer

  • Nina säger:

    haha asså fan va fina bilder du laddar upp på mig

    2008-11-20 | 17:45:45
    Bloggadress: http://niinche.blogg.se/

Kommentera inlägget här: