Gona

Jag har bytt radiostation!

Kategori: Allmänt

Min radio i rummet är på 24/7..även när jag inte är hemma, har det som en grej bara, hatar när det är tyst i rummet, speciellt när jag ska sova! Gud, måste ha ljud runt omkring mig för att somna!
Och självklart lyssnade jag på, som många andra, på The Voice, grym station med nya låtar..MEN även en station som gör att du tröttnar på ALLA låtar, vilket inte är lika kul menmen iallafall..en dag för ett tag sedan gick jag in i mitt rum och radion var på som vanligt och då noterade jag att det var massa house-musik på, I was like wtf har The Voice börjat med HOUSE!!?? När jag närmade mig för och titta så såg jag till min förvåning att det stod 105,3 och inte 107,8 - någon hade råkat (?) byta station and amen to that! För numera lyssnar jag BARA på NRJ! I love it! Det är typ BARA house och electro..så alla house/electro-lovers - change the station!!

KISS



Kommentarer

  • N A T A S C H A säger:

    okej detta är riktigt sjuk gona

    OCH DÅ MENAR JAG RIKTIGT SJUKT :S

    Seriöst .. för 2 dagar sedan bytte jag från the voice till nrj då jag märkte att dem spelade house ..

    asso shit .. haha vi är för skumma , te dua <3

    2008-12-08 | 20:02:59
    Bloggadress: http://taschas.blogg.se/
  • N A T A S C H A säger:

    ja men seriöst det där var sjukt läskigt hahaha !

    Jag har liksom lyssnat på the vocie skit länge varje dag innan skolan o när ja har trkigt i mitt rum o plötsligt från ingenstans så bestämde jag mig för nrj i förrgår :s hahaha hell yeah we are, helt sjukt !love love love <3

    2008-12-08 | 21:29:50
    Bloggadress: http://taschas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: