Gona

Hemma!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma! Missed me? I missed you..hehe =)
Var helt död på jobbet idag faktist..vilket ledde till mitt beslut att skippa det imon! Fan va gött med helg snart! Imon på morgonen har vi idrott - LÄNGTAR! Det var så jäkla länge sen! Vi ska leka massa jullekar, ohh I love :D Sen är det Engelska och Svenska and then..sadly stanna i skolan och plugga! Sola ska jag också imon, men då ska jag fan ha med solkräm till mina kinder och ögonlock, brände fan sönder dom stackrna sist hehe..
Nu när jag kom hem var bordet dukat för typ 6 pers men hemma var bara lillebror haha söt han är..alla hade tydligen gått över till morbrors place, så nu ska jag strax hugga in middagen själv -framför TVn såklart..är ni också sånna som nästan alltid äter framför TVn? Jag äter väääldigt sällan vid köksbordet..inte ens frukost! Bara ibland då när alla samlas och så, vilket vi alltid gör till middag iallafall men jag smiter alltid ut till vardagsrummet haha, maten blir så mycket godare med TV till ju!

Nu blir det mat sen ska jag placera min rumpa på min lilla soffa och gräva mig in i mina ekonomiböcker..det vill säga om jag kommer igång..annars kanske jag ska läsa svenskaböckerna? äh får se hur det blir hursomhelst så hör jag av mig senare!!

Har ni haft en bra dag förresten?

XOXO

Kommentarer


Kommentera inlägget här: