Gona

Rubriklös?

Kategori: Allmänt

Lyckad dag! Nu sitter jag i ett rent och fräscht rum! Har lagt in alla julklappar i dess julklappskartonger, så nu ligger dom här i mitt rum och det ser extra mysigt ut med dom här! Hade haft typ 6-7 stora påsar i mitt rum legandes med shopping som jag glömt ta ur hehe..så nu har jag tänt massa ljus i mitt rum, kabeln till TVn här är i och jag ska precis tvätta av min ansiktsmask..blev inga Retorik-tal idag men whata hell Söndag är ju till för plugg, ellerhur?

Måste sova snart, måste ju upp 10 imon, jobbar..Orkar inte, men den 16:onde lönar det sig, för då fylls mitt konto på med massa pengar som jag sedan ska slösa på shopping i Schweiz!
Snart åker jag ju också! 12 dagar kvar..
Tänkte fira min födelsedag ändå! Åker den 18:onde det blir en torsdag så om jag nu firar blir det den 13:onde, oh yes ja vet att det är en halv månad innan jag faktist fyller år MEN jag åker ju faktist iväg och så efter igår (när det var så kul at Ninas) så insåg jag att detta blir min sista födelsedag som inte slutar med att vi drar ut på clubb efteråt (ja ja när jag blir gammal också då, men ni fattar!) 17 år kanske inte är så onödigt ändå, det är ju ändå sista året som du kan barnsla dig utan att vara en omogen tönt (I wish) för sen när man blir 18 så är man ju typ vuxen (nästan då?) så ja, ska nog göra ihop en tjejmiddag nästa helg, blir ju mysigt med alla tjejerna (minus Shabbu som åker iväg!) samlade innan jag åker iväg!

Nej nu ska masken av sen ska jag ligga här och kolla på MTV (The Real World) Herregud va intressant dt blev nu nejnej HEJDÅ!! haha Godnatt!
KISSSS

Kommentarer


Kommentera inlägget här: