Gona

;D

Kategori: Schweiz vinter 08/09


Mitt sanna jag haha..ja, jag gillar att bjuda på mig själv!
Jag lovar, alla behöver en sånhär dag i veckan..då man har några timmar bara för sig själv! Det ger ju värsta boosten! Jag känner mig superfräsch och ostressad just nu, yeah - älskar den här känslan! Brunare blir jag också med brun-utan-sol och det resulterar i att jag blir snäppet snyggare än vad jag redan är! Lycka!
Förresten pratade med Tara innan idag och vi kom fram till att vi e sugna på pälsjackor (fuskpäls I swear!) det är ju så snyggt och höjer stil-statusen väldigt mycket! Åh I want..frågan är vart man kan få tag på någon snygg..såg en på H&M men den var ju lite för stor fan..får leta vidare..en svart är jag sugen på, känns för mycket med en brun maybe, måste ju börja nånstans? hehe..

Imorgon ska jag antagligen ut på stan som vanligt och leta snygga killar till en viss läsare, nämner inga namn..*host* Sara..hahaha<3 nä skämt-o-sido ska nog och ut och maybe shoppa lite..

Juste, testa den nya fotgrejsen pappa hade köpt - duuuuunderbra!!

Perfekt efter en låång shopping-dag! Mina fötter känns helt avslappnande just nu, great ;D
Efteråt smörjde jag in dom med massa barnolja och på med tjocka strumpor, det är så lätt att glömma bort fötterna, men dom behöver ju en massa omsorg som orkar bära runt på oss hela dagarna hihi..

Eftersom jag ändå håller på och berömmer grejer (haha) så tänkte jag tipsa er om världens bästa hårinpackning!!!

Jag tror att den endast finns på frisörsalonger, jag köpte min där iallafall..den är uuuuunderbar och håret blir silkeslent! Rekomenderas!

Nu tänkte jag smaska i mig en chokladpudding haha..min storebror slängde ur sig en rolig kommentar till mig idag "Om man läser din blogg utan och känna dig...man kan tro du är värsta tjockisen, du äter hela tiden" hahaha roligt, men vadå? jag älskar mat och choklad? Let me enjoy hihi (a)

PUSS

Kommentarer

  • Nina säger:

    Hhahahaha jag har en likadan..sån grej för fötterna.

    2008-12-22 | 12:12:20
    Bloggadress: http://niinche.blogg.se/

Kommentera inlägget här: