Gona

Tack Mamma!

Kategori: Allmänt

Mamma är så söt! Hon ville inte att jag skulle städa idag så hon har skött allting själv..jag har bara degat i mitt rum, gjort lite fint och så då här inne :P Jo, jag får skuldkänslor, men mamma verkar fast besluten vid att hon ska sköta allt! Nej ska försöka hitta något och hjälpa till med iallafall!

Tittar på SOS-familj..man blir så irriterad..det är en 16årig tjej som typ inte lyssnar på sin mamma och inte hjälper till hemma och ber sin mamma om pengar till allt o skjuts överallt o lalala iallafall nu skulle man då hjälpa dom och efteråt så fråga man henne "Vad är den största skillnaden nu tror du?" And she was like "Nu när man hjälper till hemma vet man att att man får ut någonting utav det, förut var det bara som man gjorde det helt i onödan" Hur fan kan man säga så!? Är det bara jag som har lust o klappa till henne? Vadå i onödan? Var har man för syn på sin mamma om man tycker att det är ONÖDIGT att hjälpa henne!? Hur kan man vara så girig, det är ju klart du får någonting utav det, känslan att du har underlättat för den (förhoppningsvis) viktigaste människan i ditt liv.. Jag mår helt underbart när jag ser leéndet på mammas läppar när hon kommer hem från exempelvis stan och hela hemmet är skinande rent! Den där känslan är värd mer än ett par f*cking hörlurar (som hon ville åt)!! Att den här tjejens hår ser ut som..herregud jag har inga ord (she should be in prison for that hair!) gör ju inte saken bättre heller! Naa gosh bortskämda skitunge!

Herregud va ska man ha på sig ikväll! You know I love dresses, så klänning blir det definitivt men vilken? Äh..hittar nog något, nu ska jag äta! Sen följa med mamma och handla lite grejer..Juste, jag gick aldrig till stan! Orkade inte faktist..

yea yea whatever nu drar ja, hörs senare! PUSS


Min gudinna!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: