Gona

Glömde äta..

Kategori: Allmänt

Sa jag möjligtvis att jag var nästan klar med mitt rum? I lied..big time! För nyss har jag monterat lite grejer från IKEA (alldeles själv dessutom!) och jag känner enorm träningsverk i armarna! Jag älskar att sätta ihopp grejer därför låste jag dörren till mitt rum så ingen skulle komma in, dels för att dom säkert skulle vilja hjälpa mig och dels för att jag ville att dom skulle se rummet först när det var klart..Så nu har jag möblerat om lite, bara för tillfälligt då alltså, tänt massa ljus har jag också gjort, tänkte ta lite kort men självklart dog kameran hehe =)

Mamma fråga mig precis "HAR DU ÄTIT????" så kom jag på oh herre jävlar det har jag inte! Kände väl att magen börja göra riktigt ont, inte den där hunger-känslan utan den där fan-jag-har-magkatarr-känslan..jobbigt! Men nu kokar mamma makaroner och köttbullar till mig iallafall..Ja, vi har en tendens att äta väldigt sent i den här familjen..eller kan vi ens kalla halv 11 sent? Vi brukar ju äta vid 1-2 ibland..haha..

Känner att jag måste komma med en "Inne & Ute" lista snart..har så mycket grejer i skallen som jag hatar & älskar just nu haha..Nej nu fyfan gör magen alldeles för ont!

Smaklig måltid till moi =) KISS

Kommentarer


Kommentera inlägget här: