Gona

Baaad uppdate!

Kategori: Allmänt

Oj oj oj, SORRY! Ja vet att jag skulle blogga från jobbet men gick så jäkla dåligt första timmarna så kändes inte riktigt som jag förtjänade och gå in på nätet! Mot slutet gick det super och jag fick en hundring extra på lönen eftersom det gick så bra! När jag kom hem kom Shabbu över direkt så då hann jag inte heller in på datan, men hade ändå kul med Shabshab hehe..vi brukar inte få så mycket gjort när vi ska plugga..hahaha vi ska alltid börja skratta åt allt & inget! o självklart var idag inget undantag! Men vi fick iallafall gjort allting, good job!! Imon ska vi ha exinamation på engelskan, där har vi alltså läst olika böcker, jag o shabbu är i samma grupp o vi har läst boken "Rosemary's baby" så imon ska vi diskutera den i typ 12 min. Sen måste jag tillbaka till hjällbo för tandläkartid också (orkar.inte)

Förresten..tänk på en sak, ni vet sånna där som alltid härmar en? Visst tycker man att det är jätte irriterande?? ja, ja tyckte också det, har upptäckt att jag har lite härmapor hängades efter mig lite här och där o förut tyckte jag att det var SÅ jäkla irriternade men så kom jag på..dessa människor ser ju typ upp till mig då?? haha ja, eftersom dom tycker det jag gör/säger låter så himla bra att dom bara måste få göra/säga likadant! Så istället för att bli irriterade på era copycats så känn er stolta! Dessa människor vill ju fan bli som er! Då är dt ju som en big komplimang ellerhur? yeye iallafall mina kära copycats, tack för att ni tycker jag är så grym hahaha ;D!!

Nu måste jag träna lite på engelskan till imon o sedan sleeeeeeeeep! I need it so much!!

GODNATT!! PUSS PÅ ER!


Vi måste alltid lämna något slags avtryck när vi har varit hemma hos varan..


Shab goes PIPPI???


Min söta storebror hade lånat hem denna till mig! (dock vill han inte erkänna att dt var till mig..)

Kommentarer

  • dijana säger:

    snyggt bort ;) härmapa:p hahahah skoja ..

    men alla kanske inte härmar dig utan tycker och tänker som dig. ni kanske har saker gemensamt utan att du vet:p hahahha puss på dig gona

    2008-12-04 | 10:51:53
    Bloggadress: http://diijanapoljic.blogg.se/
  • SANNA säger:

    fin blogg!



    kram. (:

    2008-12-04 | 17:12:26
    Bloggadress: http://tanzanit.blogg.se/
  • dijana säger:

    hahah menade snyggt bord* var morgon trött när jag skrev HAHAHAHAHA

    2008-12-04 | 19:25:47
    Bloggadress: http://diijanapoljic.blogg.se/
  • dijana säger:

    vem härmar ditt liv ? puss

    2008-12-04 | 19:26:12
    Bloggadress: http://diijanapoljic.blogg.se/
  • S A R A säger:

    HAHAHA alltså verkligen ! Fan så deprimerade vi låter när vi skriver till varandra, whatever man måste få ut det någonstans



    Jag tyckte det var intressant det du skrev om folk som härmar m.m, alltså jag hatar det ! Jag kan verkligen inte tänka så positivt förrens dem erkänner själva att det verkligen är så att dem ser upp till en annars går de inte, jag är en envis jävel haha.

    2008-12-04 | 21:55:13
    Bloggadress: http://saralesanifarid.blogg.se/
  • Egzona säger:

    Vart jobbar du? :)

    2008-12-05 | 17:16:38
    Bloggadress: http://egy.blogg.se/

Kommentera inlägget här: