Gona

School

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeeeeeej snyggingar!!
Hur mår ni idag?? Jag mår faktist ganska underbart haha, har haft askul idag och skrattat åt precis allting, jag har sånna dagar ibland, då jag är superbarnslig och skrattar åt allt och löjlar mig som fan. Mina kompisar har idag officiellt upptäckt att jag är väldigt schizofren hahaha, för att jag ena minuten kan vara aggressiv som fan och stå och argumentera vilt och allvarligt och ha "oh, no bitch you didn't"-attityden menas andra minuten så är jag jätte sprallig och barnslig and like "yeeeyy wihuuuu lalala" hahaha..och det är sant! Jag har nog lite olika personligheter haha, men det är min hjärna..kan stå och prata och skratta som en idiot och så plötsligt blir jag helt seg och tyst, haha yeah I'm one of a kind I think :S

Iallafall affärsengelskan va asskoj! Vi har i uppgift att starta ett företag IN ENGLISH, och vi ekonomer vet ju hur alltind funkar så det blir lätt som en plätt för oss men vi har ändå fått på oss en jäääkla massa läxor nu va..Matte B-prov, Två tal och en analys till Retoriken, Matte-läxa, Engelska-uppgifter, Engelska-roman ska läsas ut, Svenska-analys, svenska prov muntligt och skriftligt, Naturkunskaps-läxa DÖDA MIG?
Naturkunskapen..no, kommer nog inte bli ett ämne jag kommer längta till..det var astråkigt med massa ointresant fakta haha, fastna lite för vissa grejer då, typ som vissa forskningar som görs och så..och nu vet jag inte om det var den extremt uttråkande läraren som gjorde att jag fick den dåliga uppfattningen av Nk men nja, vettefan asså. Hoppas bara det går bra nu så hehe..

Nu måste jag äta en tidig middag för jag ska iväg om en halvtimme!

Ha det bra sålänge! KISS

Kommentarer


Kommentera inlägget här: