Gona

Min kväll + shoppingen!

Kategori: Shopping

Förlàt! Jag lovade faktist att komma med bilder pà shoppingen senare, men nu blev det mycket senare men, jag har faktist packat! Guuud va mycket det blev!! Vet ni att jag aldrig varit med om att vi rest i vàr familj utan att vi haft övervikt? Sjukt jag vet men vi tar alltid med oss hela huset! Albaner..hehe nej men nu blir det nog àterigen övervikt men jag kan ju inte lämna mina grejer här! Jag kanske inte ens kommer ner i sommar and I need my things!

Imon àker inte vàrt flyg förren 20.00 sà pà dan kan jag softa, broshan och syrran àker tidigare sà jag fàr softa med lillebror haha, btw..jag har blivit en riktigt spelnörd!! Har suttit flera timmar i flera dagar i rad nu framför Playstation 3 och bara spelat, gàr verkligen in för det ocksà..asskoj ju haha! Lillebror blir dock sur för att han aldrig fàr chansen och spela själv hehe..

da geek..

Juste, jag har inte bara packat, vi gick ner och satte oss pà ett cafè ocksà, dom andra drack varsin öl och jag (den mindreàriga) tog istället en varm choklad! Mums..saknar Fröken Ohlssons blàbärspaj med vaniljsàs och varm choklad eller saft!!!!!!! guuuud Vill.ha.nu!
  
  


Och här kommer da shöpping..jag bestämde mig för att visa er klänningen efter allt hehe..men när jag kommer hem till Sverige fàr det bli!

 
Snygg or what!? (Tänk ankelboots, stuprörsjeans och skinnjacka..)

 
914 frang gick min älskling pà! Och den var värd varenda frang!


Här fàr ni iallafall en glimt av den..

Nu ska jag äta nàgot gott och sitta och titta pà film, hörs imorgon!
Goodnight lovers, puss!

Kommentarer

  • nela säger:

    wow! va spännande. vill se hela! =) haha. du och din syster är så bra på att blogga. verkligen potential! bäst är ni. och vackrast!



    jag är från prishtina. ni också va? PUSS

    2009-01-09 | 12:31:11
    Bloggadress: http://vrionela.blogg.se/
  • besarta säger:

    Får man se hela klänningen sen?

    2009-01-09 | 15:56:27
  • GONA säger:

    SV Besarta: Jaa, sàfort jag kommer hem sà :D

    2009-01-09 | 16:02:52
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Nezanet säger:

    ååh vilken fin väska! :O

    2009-01-09 | 18:36:37

Kommentera inlägget här: