Gona

14 januari

Kategori: Allmänt

Hej och hå! Hur mår ni? Jag mår helt OK.
Idag var det bättre på jobbet, inte för att jag satt på nätet utan för att jag messa med roliga människor haha..tiden gick fort så det kändes verkligen som lättförtjänta pengar, vilket var en skön känsla!
Ångrar lite smått att jag inte tränade idag faktist..jag hade ju ändå tid..lat som fasiken är jag alltså, sen ska vi banga träningen på fredag också, eftersom vi ska plugga, jag & Mirna alltså..äh whata hell snart ska jag ta bort torsdagar på jobbet då får det bli en träningsdag! Så jobbigt att jag aldrig hinner..Måndag är det hemspråk, tisdag, onsdag, torsdag och söndag jobbar jag..sen är det bara fredag och lördag kvar och då vill man ju hellre ha skoj än o träna :P? Haha my dilemma..nej men jag bestämde ju att jag ska ta jobbet sist så jag ska finna mig tid att träna minst 3 gånger i veckan!

Nu ska jag iallafall äta en mycket sen middag, är ashungrig..vet ni att sen jag kom från Schweiz har jag ätit frukost och middag i mitt rum? Jag har blivit värsta ensamvargen! Men jag vet inte..mitt rum har blivit så mysigt, TV och data och en stor mysig bäddsoffa som mestadels ser ut som en säng..som mitt lilla egna hem, toaletten ligger knappt en meter från rummet så det blir ganska sällan familjen ser mig nu, bara när jag ska hämta mat typ haha..

Nu måste jag plugga svenska, har ett jäkla prov imorgon som jag måste få gjort!

Hörs senare, puss!


Just det, stort Grattis till vår gamle vän Gzim som fyller 18 år idag!!

All lycka till dig wiggie önskar biggie hahaha =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här: