Gona

Slörndag hehe..

Kategori: Allmänt

Hejsan folket!
Söndag idag..brukar ju vanligtvis vara en väldigt tråkig dag, men idag vakna jag upp på toppenhumör..och humöret sitter kvar! Behare är fortfrande här så ikväll blir det säkert skojsigt, igår gick geeksen ut så inte så roligt för mig o glo på dom medans dom fixa sig men idag så blir det nog massa film och mys..Söndagar är inte längre så katastrofala för mig eftersom jag börjar 12 varje måndag nu! Så idag känns ändå som lördag! Så jag ska chilla ihjäl mig hehe..
mm, sugen på vattenpipa! Lämnade ju min borta i Schweiz men som tur var så fick min storebror en söt liten vattenpipa av en kompis på sin födelsedag och eftersom min bror inte är så förtjust i sådant så fick jag den!

Tror jag ska klippa mig idag också! Min lugg börjar bli för lång för o ha framme så den ska trimmas lite, topparna måste jag också klippa men man måste antagligen ha blött hår och jag orkar inte tvätta det igen, inte bra för håret och tvätta det ofta ju!
Vad ska ni göra ikväll då? Egentligen bodde detta inlägg bara bestå av massor "jag måste plugga" "oh nej, idag ska plugga" "idag är det söndag så jag måste plugga" men jag slänger bort all stress från min hjärna och lever mitt liv, för det är jag ju bäst på haha. Är så lat att det inte är sant!

Jaja, whatever haha nu ska jag gå och tjöta lite med mina bitchez, hörs sen! PUSS

Kommentarer


Kommentera inlägget här: