Gona

Fredag!

Kategori: Allmänt

Faaaan!!! Varför äääär det ett helt jävla år kvar?? Varför?? Ikväll missar jag ännu en stor house-fest! Yves Larock tar Park Lane med stooooooorm ikväll och ni fattar inte vad jag skulle vilja befinna mig däääääääär åh va arg man blir!!! Nej fan såfort jag blir 18 drar jag på Sensation White i Holland!!! Åh..va kul, får ta och skaffa mig lite mer house-galna vänner och åka med bara hahaha annars blir det bara jag och Nina! Tara och Gime är ju också housefreaks såklart men då är dom för unga tyvärr =( Menmen, ganska långt tid kvar så..

För att stilla mina begär så har jag shoppat idag! Fick min lön idag ju haha..i nästa inlägg får ni se det jag shoppat..måste bara ta kort först!
Idag var det aschill i skolan! Vi fick redan börja pilla och ta kort med systemkameror wuhu :D Vi fota med Nikon D50, blev rejält sugen på att köpa en!! Men blir så förvirrad, vet inte vilken som är bäst haha..jaja iallafall, bilderna fick vi inte med denna gången så kan inte visa er men när vi får dom så! Läraren sa iallafall att vi ska lära oss allt om hur systemkameror funkar och hur photoshop funkar!!! YEAY va skojigt! Men tyvärr så..den där läraren vi fick..jag fick sån Gamla-Fredik-känsla av honom, Gamla Fredrik haha, det är min gamla musiklärare som jag hade i nian..hela klassen hatade honom, han var en så konstig typ! Sån där tjock illaluktande hårig "estet" som visar rumpan när han böjer sig, luktar alkohol blandat med äckligt andedräkt blandat med Läkerol, som babblar ihjäl sig och vågar knappt höja rösten åt oss..Vår nya foto-lärare är inte alls sån, gud nej, han verkar jättesnäll! Men ja fick sån vibb bara mot slutet, I sure hope that it goes away för så vill jag aldrig mer känna för en lärare haha..
Jaja, nu ska jag inte va taskig, mot slutet av lektionen hade jag, Shabbu och Ester i klassen askul med Mac-datorna vi aldrig fått leka med tidigare, så vi tog massa sjuka kort..




sjukt snygga va? HAHAHAHA


Idag skulle det hända massor, skulle ju på bio och fika och så men eftersom jag har världens tråkigaste vänner (känn er pikade bitches hahaha) så får jag stanna hemma! Men då tänkte jag att jag bjuder in syrran och Behare på ett pyjamas-party!! wuhu haha :D  Sex and the city, massa gott, vattenpipa och tjöt! Låter väl skoj? Hoppas bara att dom inte har andra planer nu hehe..Önska Itman va här nu! Hon är alltid på allt..men nu befinner sig geeken i Stockholm för och se sin make C. Brown!
Jag önska att det inte såg konstigt ut att gå sätta sig på café ensam hahaha, är så sjukt sugen på Fröken Ohlssons blåbärspaj med extra vaniljsåssssss åh ja dör!! Har saknat det så mycket! Min och Itmans specialitet!
Nej nu fan! Nu drar jag ner till ICA och köper mig paj med vaniljsås! Strax tillbaka, då kommer bilderna med shoppingen och dagens outfit!!

PUSSSS!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: