Gona

My friday

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon folket!
Sovit gott? Det har vi med! Fast jag vakna typ 10 bara så :S så himla irriterande att jag ska vakna tidigt när jag väl kan sova ut hur länge jag vill! gaahh haha, nej men iallafall igår va asskoj! Berättade lite om vad vi gjorde igår och så men nu kmr även bilder :)

Dagen började då i skolan..
   
Där vi fick leka med mac-datorerna igen och skriva en hel del om systemkameror..ett kontrakt fick vi även skriva på!

Sedan träffade jag min gullegris och vi gick till City Kebab..
 
Itman var snygg som vanligt..
 
Jag åt mmmmmmmumsig kebabtallrik medans Itman skulle vara lite nyttigare och åt ris med kyckling..
 
Seve och Ammara var också på plats!

Efter att ha blivit proppmätta och belåtna efter massa mat, skratt och tjöt så gick vi runt på stan och kollade runt lite och köpte våra eftertraktade Ben & Jerry's, sedan gick Seve och Ammara hem..Itman och jag hade ingen lust och dra hem ännu så vi gick till vårt favoritfik och tjöta där i någon timme eller två..
 
Himla söt är hon!

Efter det gick vi till vårt lilla ställe där vi alltid köper godis och köpte två påsar godis för över 150 spänn haha!
Hem till Itman var det och där satt vi lite och tjöta, retades lite med hennes bröder och satt och chilla på min favosäng (Itmans haha) sedan tänkte vi träffa några kompisar för en promenix men vi båda frös så det sket vi i, istället gick vi till affären och köpte med oss massa gott!
Väl hemma satt nördarna och spela TV-spel så vi bytte om till våra mjukiskläder och satte oss för att äta mumsig pizza mamma hade lagat, där satt vi alla 5 (lillebror joina oss också såklart) och babblade i någon timme, sen var det dax för godsakerna, lillebror fick bli vår lilla slav som la fram allting åt oss o vi satt där o gotta oss och gjorde planer..
  

När klockan var över midnatt blev alla helt sega och trötta! Fick inte hända så vi tände vattenpipan i köket, tog på oss pyjamas och tog fram glassen och satt där i flera timmar och skrattade ihjäl oss, kort spelade vi också tills vi insåg att jag hade lagt i typ 10 tvåor av misstag hehe..kul som fan var det iallafall!
  
Härligt!

 
Itman försökte leka dj, någon fällde en rolig kommentar medans hon hade vatten i munnen och aa..jag behöver inte ta resten va? hahaha..
  
sköööningar haha ;D


Sen blev det iallafall natti natti men jag och Itman låg i rummet och skulle kolla på Seven Pounds med Will Smith, jag somnade efter 10 minuter men hon hann se hela..olyckligtvis!! För när jag vakna berättade hon hela filmen! Jävla bitchhh haha hon vet att jag hatar sånt!

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen blir det nog att jag tittar på filmen trots allt, kan inte låta bli även fast jag vet slutet nu! Hör av mig senare om kvällens planer, PUSS!

Kommentarer

  • marigona säger:

    hahah gör du :D, är lönen bra? Fan det var skit kasst hos oss haha :D

    2009-01-31 | 16:29:04
    Bloggadress: http://gonaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här: