Gona

Lördag

Kategori: Schweiz vinter 08/09

Ibland förstàr jag verkligen inte varför vissa människor bloggar, inte för att jag är särskilt duktig eller sà men vissa bodde ju fan inte ens fà blogga hahaha!! Gud, har tittat runt lite nu och det är skrattretande faktist..speciellt när dessa fjortisar är i full fart och ska blogga..dà tycker man bara synd om dom!

Jaja whatever nu ska jag inte haka upp mig pà det, jag är ju egentligen pà toppenhumör idag! Om man bortser fràn att jag är sjuk och gàr runt och nyser 30 gànger i minuten dà..Anledning är sàklart shopping =) sà sjukt att man blir sà glad av och köpa nàgonting nytt! Och gissa vart jag hitta dessa grejer som jag blev kär i? HAHAHA PINKIEEEEEEE...sà sjukt att jag snacka skit om affären precis idag och sà kommer vi ut därifràn med massa pàsar, syrran och jag..Men jag tar tillbaks det jag sa, visst, det finns massa sànna där affärer, men Pinkie är bara halvt en av dom..man kan faktist hitta riktigt fina grejer där! (Jag visar vad jag köpt i nästa inlägg!)

Dagen har varit ganska lugn, det första vi gjorde var att sätta oss pà McDonals och àt en big meny till frukost (Kl 4-5..) sen vandra vi pà stan och hann bara gà in pà Pinkie och testa kläder and so on när det var stängning-dax, sà vi bara betala och stack hem..Det var svinkallt sà ingen av oss hade lust o dra till Starbucks heller, fàr bli imon eller nàtt istället!


Ikväll tänkte vi titta lite klassiska filmer, i min familj är alla helt film-galna och dom har sett ALLA filmer som är pà typ..top 250? Men jag därimot är känd i familjen för och gilla sànna high school-movies lalala, men i själva verket är det faktist inte sà! Visst jag gillar titta pà sànna filmer, men det är inte sà att jag gàr runt och tänker pà filmerna efteràt och tycker att dom va asbra o sà..nej men iallafall nu har vi bestämt att jag ska titta pà alla klassiska filmer som man "màste" se, som jag inte sett..idag blir det nog Nyckeln till friheten! Ska vara en himla bra film so I'll just have to see now =)


Här kommer lite bilder fràn dagen..
 

  



KISSSSSSSSSSS

Kommentarer


Kommentera inlägget här: