Gona

Träning!

Kategori: Allmänt

Jag är så grym! Tränade riktigt hårt idag! Blev en och en halv timma o inte två dock..var lite synd men jag kände mig svimfärdig så jag ville inte fortsätta, jag kämpa som aldrig förr och kände mig riktigt snygg i mina träningstights och hästsvans, även fast svettet rann! Det är sant! Jag brukar sällan känna så men nu fan kände jag mig snyggast på gymmet, vilket säkert fick mig och kämpa ännu mera haha, nej men det var så himla skönt och träna! And btw jag ska bojkotta Mäci!! Blev alldeles för mycket Mcdonals i Schweiz och (trodde aldrig jag skulle säga det här) så har jag helt ärligt börjat tröttnat på det också! Så bye bye McDonals and hello healthy body!
Efter träningen tittade jag till min mobil och hade fått 6 missat samtal och typ 4 medelanden..mamma och itman hade flippat över hahaha..mamma hade visst glömt att jag skulle träna så hon hade gått och blivit jätteorolig och ringt itman och så var båda oroliga och försökte få tag på mig hahaha söta..det första mamma sa när jag ringde upp henne igen va "Idiot!" hahaha roligt..

Iallafall nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen äta en biiiiiiiiiig middag! Är så himla hungrig! Sen måste jag göra klart mitt tal till imorgon! Wish me luck =)

Hörs senare, pusss lovers!


Komigen nu våren! Kom fram, orkar inte med dessa deppiga vinterdagar mer!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: