Gona

Måndag

Kategori: Allmänt

Auch, bloggtorka på hög nivå..kom hem för ett tag sen men inte haft något speciellt att skriva imon..pallade inte! Men var tvungen och skriva ihop ett inlägg till mina trogna läsare ändå!

Jag och Nina tränade riktigt hårt idag! Shit, tog hårt på en men var riktigt glad efteråt! Vi hann skvallra en del också men vi hann inte "catcha up" helt så vi bestämde att ses till helgen hehe =) Blev så jäkla förtjust i hennes sånna här trådlösa hörlurar! Så himla fräcka!! Dom var riktigt bekväma, coola och praktiska! Vill verkligen ha sånna, jag som lyssnar på musik 24/7 också, perfect!

När jag kom hem så blev det duschen i typ en timme, höll nästan på och somna där inne (vi har en liten pall i duschen) så himla skönt! Hoppade in i mina pyjamas direkt och sedan låg jag i mammas famn där och titta på TV haha, ja jag är 17 år och älskar fortfarande att ligga i mammas famn! Man känner sig så trygg där..jag känner mig alltid trygg hos mamma, blir aldrig rädd vart vi än befinner oss, mamma har det där sättet att alltid se säker ut och då blir man också säker. Mamma är bäst, det tycker säkert alla om sina mammor och pappor, det hoppas jag iallafall. Annars har man säkert någon annan som man känner så för. Vissa är ensamma, men det funkar för dom. Man behöver inte alltid ha någon, visst jag känner ju så men jag tycker inte om att man alltid säger så, att man alltid behöver någon osv. För det finns faktist människor som är ensamma, man mår väl inte bättre utav att ständigt höra att "det GÅR INTE att va ensam, man behöver en vän i livet" eller whatever. För vissa funkar det att vara ensamma och jag beundrar dom människorna för dom är starka och självständiga! Vilket alla kan va egentligen men aa, ni fattar!

Nu ska jag göra mig en fruktmix och sedan chilla lite framför TV med läxor, puss!

Kommentarer

  • shkurte säger:

    sv: haha, det verkar som vi har samma planer för framtiden iallfall:) jag kan säga dig att jag också brukar ligga i mammas famn, gjorde det nyss faktiskt. i kena nanat tforta perqata ;)

    2009-02-02 | 23:19:20

Kommentera inlägget här: