Gona

Måndags-kväll!

Kategori: Allmänt

Oh, det är så skönt att ta hand om sig själv..speciellt på en Måndag då man är seg och slö!
Har bara legat framför TVn och degat..ätit Ben & Jerry's..

Finns ingenting bättre en glass med kallt vatten!!

Och ni vet när man mår dåligt, då känner man ju sig ganska ofräsch och ful, så jag hoppade in i duschen och på med hårmask, ansiktsmask och allt var det var..

feelin' sexy står det faktist på tändaren hehe..


Och nu har jag tvättat av masken och smörjt in mig i ett kilo papaya-bodybutter och lagt i hårprodukter jag använder i håret och torkat det torrt! Rena lakan idag också mmm, älskar att sova helt fräsch i fin i nya lakan! Men nu hade jag tänkt och fixa ihop en fruktsallad och ligga framför TV och läsa lite läxor..har nämligen prov imon - på jobbet! Ja, jag var ju på utbildning för en vecka sedan och då fick vi en ungefär två timmars "lektion" och massa papper, och imon ska vi sättas på prov innan vi börjar sälja på det projektet..imon står jag i vårt skolcafé hela dagen imon också! I vår skola får alla tvåor stå i vårt skolcafé några gånger om året, och då slipper vi alla lektioner (wuhu) så det blir chill imon!

Och imon är det absolut ingen vanlig dag!!!!! Imon är det ett år sen vårt kära Kosovo fick sin självständighet!! Vi har redan tatt ut Kosovo och Albaniens flagga på balkongen! Ohja, patrioter här! But who could blame me när jag har världens bästa land hihi =) Så skönt att äntligen slippa serberna va haha ;D btw, bloggar är väldigt provocerande dt vet ja, så det skulle inte förvåna mig om någon flippad serb skulle kommentera nu eller så men då vill jag bara säga, för din/er egen skull - keep it for yourself för helt ärligt bryr jag mig inte ett dugg. Vi har äntligen fått tillbaka vårt land nu och vad du/ni än säger nu så spelar dt ingen roll för ni har redan förlorat =)


My love..


Pussss på er!

PS. Kommer strax ett inlägg med lite grejer mamma hade köpt med sig från Schweiz till mig! Håll utkik!

Kommentarer

  • marigona säger:

    fan vad kul det ska bli imon, något planerat? :D:D

    2009-02-16 | 23:28:50
    Bloggadress: http://gonaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här: