Gona

Marilyn Monroe

Kategori: Allmänt

Jag har faktist gjort någon nytta idag, även fast jag känner mig som ett handikapp med det här ögat..och om det inte vorre nog så gör mitt öra fruktansvärt ont när jag tar på det, eller ni vet längst upp vid käken, när jag trycker där gaaah P.A.I.N!
Jag har ätit världens bästa pite, duschat, fönat håret platt och hunnit kleta på någon slags ögoncreme typ femtio gånger på ögat, det känns inte bättre nej. Känner bara för att slappa slappa slappa..mamma & farmor var oroliga att jag kanske är påväg att få influensan eller något men jag blåneka, absolut inte - aldrig! Jag dör då..finns ingenting värre än influensa =| eller magkatarr tycker jag ligger tätt intill men o spy o grejer ush, dt är det värsta jag vet!

Iallafall, bättre tankar nu..jag tror jag vet vad jag ska ha på mig på albanska (självständighets) festen i Mamlö nästa helg :O Shit, va grymt om syrran också tycker att det är snyggt haha, då är mitt stora problem avklarat! Fast då måste jag leta efter en svart body i stan..ork.
Men en sak är iallafall säker, I need some shopping - NOW! Snart är lönen här höhö, nu ska jag ju börja spara också eftersom jag kommer bränna rejält med pengar i sommar men jag får dela upp det så jag får lite shoppat! Snart Mars månad, shit va snabbt tiden går..snart blir det ju april, då har jag bloggat i ett halvår! God damn..

Yeye whatever nu ska jag vila upp inför morgon med en jordgubbs-smoothie och TV!

Hörs senare snyggingar! Puss ♥

Kommentarer

  • Linda säger:

    Hej...vad jobbar du med =)?



    söt du är !!!

    kram

    2009-02-19 | 21:19:35
  • GONA säger:

    SV Linda: Hejhej, jag jobbar som telefonist på företaget Provoice =D



    oh tusen tack!! det var snällt sagt, puss!

    2009-02-20 | 10:47:12
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: