Gona

Frågestund!

Kategori: Allmänt

Hellu! Nu har mamma och lillebror åkt iväg och it's all empty at home..tur att jag inte sover hemma ikväll! Detta blir nog mitt sista inlägg tills på Lördag! Eftersom imorgon drar jag iväg till Fashion Week i Köpenhamn! Oh va jag längtar! Nu tänkte packa lite nu sen har jag ett bankärende att klara upp, efter jobbet drar jag direkt till Linné hem till geeksen..kommer nog bli sent inatt, alltid så när det är vi fyra hehe..

Men iallafall, eftersom jag antagligen inte kommer kunna uppdatera imorgon så tänkte jag köra med en frågestund maybe? Fram till Lördag så kan ni fråga mig vaaad ni vill och så svarar jag på Lördag! Om ni vill vara anonyma så kan ni alltid maila mig era frågor på [email protected] =) annars kan ni ju kommentera men låta bli att fylla i fälten men det blir ju lite tråkigt :P men jaja, Fråga på nu om det är något ni undrar över!


Ville passa på och gratta min kära farmor också som fyller år idag! Hurra hurra hurraaaaaaa wihuu :D
Ska snabbt över till henne och ge henne en puss innan jag drar in till stan!


PUSSS!!


Bjussar på en bild från balen i nian =) Gzim & Jag


PS. JAG LOVAR ATT SVARA PÅ ERA KOMMENTERAR PÅ LÖRDAG, HINNER TYVÄRR INTE NU! PUSS

Kommentarer

  • ..... säger:

    var bor du i ks? har du kille? vad har du för betyg? hur låter dina föräldrar dig festa så mkt?

    2009-02-05 | 18:07:12
  • Monika säger:

    Heejsan ! jaa kan du inte berätta lite om ditt intresse för när du ska plugga utomlands efter gymnasiet, vad du ska plugga till exempel =) jag själv har tänkt o göra det också! typ skriva lite tipssidor, information- vad man behöver veta ungefär =D btw tycker om din blogg väldigt mycket, du varierar med vad du skriver , skitbra blogg och jättesöt är du också ! // Puss o kram Monii

    2009-02-06 | 18:13:06
  • Ritaaaa säger:

    hejj är du alban från kosovo eller albanien?? hur länge får du vara ute på helger? får du och dina syskon dricka alkohol av din familj och va ska du göra i usa?

    2009-02-06 | 20:04:33

Kommentera inlägget här: