Gona

1 februari..

Kategori: Allmänt

Ja, gud va tiden går snabbt ja! Nästan så det känns lite läskigt..som att man går miste om någonting..men iofs så får tiden jättegärna gå fort nu när det är sommarlov snart!
Godmorgon förresten! Hur mår Ni idag? Själv mår jag dunderbra faktist..vaknade prick 09.00 då var jag inte så glad men tvingade mig själv att somna om och då sov jag nästan till klockan 12, härligt! Nu har jag precis ätit frukost och nu tvingar mamma mig att damma i mitt rum..det bodde jag gjort förlänge sen för mitt rum är sååå dammigt det kan bli, men jag orkar aldrig för jag har så många småsaker så jag orkar inte flytta på allting haha..lat jävel yes yes that's me.
Måste faktist erkänna att jag saknar syrran haha, hon är alltså bara i Helsingborg hos sin pojkvän och hon åkte i Fredags men jag vet inte, känns bara sådär att hon fattas en hel del här hemma :P Ingen som tjötar om hur stolt hon är att hon tränat sönder sig hahaha..Ja, nu när hon kommer hem därifrån så flyttar hon ju in till stan också..jag och Itman stod och prata om det igår, så jävla avis är vi haha, tänk om det var vi två..åååh! Snart snart, i USA så =)

aaaaaaah lyssnar på gamla spice girls och backstreet boys (som jag förövrigt sett LIVE!), sååå sköna hahaha sitter här och sjunger med HÖGT! Så härligt..gamla goa tider!

Nu ska jag fortsätta sjunga lite medans jag städar upp lite här, sen blir det duschen!

Hörs, kisss!




Kommentarer

  • shkurte säger:

    sv: jag har tänkt att läsa i ett år först och ifall jag trivs och har bra jobb osv. så kanske jag stannar föralltid. du då? okej, jag bor i mitrovica:) puss!

    2009-02-01 | 14:31:48
    Bloggadress: http://skutttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här: