Gona

Måndag

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen! Ja, jag var tvungen och springa in till centralen för och ge syrrans hennes hemnycklar..påvägen dit ringer Itman mig i panik..hon har ju jobbintervjue på mitt jobb idag! hade totalt glömt bort det! Så hon stod där och leta efter stället haha..och ni som känner henne vet hur trög hon e när det gäller sånt haha, så hon gick vilse fastän jag stod och förklara i detaljer vilka vägar hon skulle ta osv..men slutligen hitta hon dit! Nu håller jag bara tummarna att hon klarar detta bra! 
Snart kommer syrran över för och klippa mig..tror jag ska klippa lugg igen..min lugg har ju växt en bit över ögonen och jag orkar inte med diadem-jävlar mer! Får en hemsk huvudvärk av diadem =(
Jaja, ska testa det nya shampoot och balsamet idag iallafall :D sen ska nog Nina och Shabbu komma över..skulle försöka träffa Tasch idag men vet inte om jag hinner =/ få bli en annan dag isåfall! Länge sen ja träffa min geek..Tjejerna och jag ska återigen ha av våra känd modevisningar haha..där alla har med sig sina snyggaste kläder och så mixar man alltihoppa och får fram snyggsnygga outfits! Askul haha ;D Perfekt nu till house-partyt vi ska till imon också..jag vet iofs nog redan vad jag ska på mig men nu är det upp till dom haha :D Sen fyller vår kära vän Binta år på onsdag också och då ska ju det firas med ett stor sweet-eighteen som hon själv säger haha söt =)

Nej nu fan måste jag äta frukost sen får jag äntligen sätta igång med mitt lilla hemma-spa!

Hörs senare snyggos! KISS

Kommentarer


Kommentera inlägget här: