Gona

Friday

Kategori: Allmänt

Ledsen för dålig uppdatering men jag har inte haft tid! Igår när jag skulle ta en powernap ni vet? Jo då somnade jag istället och vaknade inte mer..alltså somna jag 8 på kvällen och vakna 7 på morgonen! Eller ja, riktigt så var det inte, jag råka vakna vid halv 2 med överfull inkorg på mobilen(?) då var jag uppe ett tag och fick gå upp och kissa och dricka vatten typ femtioelva gånger! Imorse vakna jag täpt i näsan, hostandes och kliande ögon..Fick ta både tablett, nässpray och ögondroppar mot allergin! Detta är inte kul asså! Känner mig jättesjuk och hostar som en gamling..
Yeye i skolan var det iallafall nationella i engelska (läs- & hörsförståelse) det gick bra! Efter det slutade vi (11.30) och jag skulle iväg och träna men kände att min kropp behöver vila idag(extrem träningsvärk OCH sjuk!)..Så jag gick till stan och köpte en söt klänning istället haha..Sen kom jag hem och sen dess har jag bara slappat och läst Glamour som damp ner i brevlådan förut!

Idag ska jag ha en såndär dag då jag bara ska ta hand om mig själv..ska sitta instängd i mitt rum och inte öppna ett enda jävla fönster (hela min gård består ju typ av gräs och pollen!!), fast först ska jag ta ett bad, peela och smeta på med brun-utan-sol, jag älskar och göra mig extra fin när jag e sjuk, för när man e sjuk känner man ju alltid sig så ful och gräslig och då är det viktigt att känna sig snygg när man tittar i spegeln haha ;) Tur att jag köpt med mig ansisktmasker! Jordgubbsfejja blir det idag hehe :) Plugg också! Blir en riktigt plugg-helg! Dels för att jag behöver vila kroppen och ladda upp med energi inför en stress-vecka och även för att jag verkligen BEHÖVER plugga med tanke på att jag har sååå himla mycket som kommer nu i maj!

Nu ska jag iallafall ligga och titta på TV lite till..ohja, fixa mitt rum måste jag ju också göra! Fan haha..Ligger maaaaaaassa kläder slängda på golvet, rena rama bombnedslaget..jag låter inte mamma komma i närheten av mitt rum för att ja vet att hon kmr flippa över haha..Aja hörs sen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: