Gona

:)

Kategori: Allmänt

Tjenare!
Läget? Här är det bra..allting känns så bra för stunden!
Efter skolan idag blev det en sväng i stan för och köpa med mig lite grejer..blev b.la lite hårvårdsprodukter..verkade vara grymt bra så jag nappade direkt :) Nu ska den här sommaren inte få slita ut mitt hår! Visar och berättar lite mer om dom senare..
När jag kom hem satt jag och pappa och hade djupa diskussioner om livet, vi filosoferade och kom med slutsater. Både jag och pappa diskuterar vilt och pratar i mun på varandra, avslutar varandras meningen osv..Älskar att argumentera för saker och diskutera med pappa för han ser alla saker ur alla perspektiv..Han tyckte jag hade mognat rejält om man utgick från mina åsikter om livet..fast det visste jag redan, det senaste året känner jag verkligen hur jag växt som person..nu menar jag inte att jag mognat på det sätt att jag typ inte länge är fjortis men på ett djupare sätt..min syn på livet har mognat om man säger så..Ja, det kändes bra och få fram sina åsikter till någon som bryr sig iallafall, jag gav rådet till min pappa att sluta stressa och ta dagen som den kommer, för pappa jobbar på tok för mycket och ger för mycket till jobbet. Pappa är en sådan person som, har han ett jobb eller ska han göra någonting så gör han det helhjärtat, vilket är bra egentligen, men man får inte glömma bort att tänka på sig själv.
Aja efter det blev det iallafall maaat och sedan deckade jag i min säng i flera timmar, blev precis väckt utav Nina och tur är ju det för jag skulle säkert sovit bort hela kvällen..Hon ska komma över hit snart sen ska vi nog åka in till avenyn för en fika och tjöt, trevligt trevligt..orkar inte med tanken på att vi inte kommer se varan på ungefär 2 månader och en vecka..kommer sakna min geek som fan! Menmen, vi har ju klarat oss förr så vi ska nog klara oss denna gången med hehe, men nästa sommar..då jävlar :)

Eftersom Nina antagligen kommer ta god tid på sig och jag sitter ensam hemma med hög musik (försöker pigga upp mig själv) och är rätt klar så tänkte jag locka håret lite..det känns så tråkigt och dessutom är jag rastlös så ja, next: locktången. Hehe..Hörs senare, ska försöka ta lite bilder ikväll :) Ha det bra!


Nina & Jag

Kommentarer

  • patricia säger:

    du har jätte fint ansikte! asså skit sött haha och dina ögon är jätte fina=)

    2009-05-15 | 19:42:56
    Bloggadress: http://paatriciaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: