Gona

Skriver av mig..

Kategori: Allmänt

Satt uppe hela natten igår och funderade..dels för att jag var för sjuk för att kunna somna men också för att miljontals tankar snurrade i huvudet. Kom fram till några bra beslut. När jag vaknar på morgonen sen brukar jag tänka helt annorlunda men imorse var det inte så, jag känner fortfrande att det blir bäst så. Jag ska numera endast fokusera på USA har jag bestämt. Bara för att man tänker på sig själv betyder det inte att man är en egoist för under mina 17 år har jag lärt mig att man måste sätta sig själv först, för i slutändan har man bara sig själv. Familj och vänner betyder oerhöt mycket men när jag exempelvis åker iväg så vet jag att jag inte kommer ha samma relation till någon längre..

När jag känner att jag bara vill ge upp och inte orkar med någonting mer så är det USA som håller mig fokuserad, tanken får mig att leé i precis alla lägen! Som dom flesta kanske tror så handlar det inte om att jag försöker fly från verkligheten, eller ännu värre, mina problem utan det handlar om att jag vill följa mina drömmar, när jag blir gammal vill jag vara stolt och dö lycklig för att jag gått min egna väg, följt mina drömmar och uppnått mina mål.

Nu är det en bit kvar, ett år kvar att kämpa i gymnasiet och jag ska klara det, det vet jag. Nu är det en månad kvar och jag ger allt i skolan för om jag ska priotera USA först så blir det ju att priotera skolan först, för gör jag inte bra ifrån mig i skolan så har jag ingen framtid varken i USA eller någon annanstans, men ja iallafall sen åker jag iväg hela sommaren och då blir det familjen som blir min första prioritering, jag ska försöka ha så kul som möjligt med min familj för nästa sommar är jag 18 och då reser jag inte med familjen längre..och senare drar jag ju, så jag ska ta vara på den här sommaren även fast jag ska spendera större delen av sommarlovet i kosovo, utan dom.

Vänner då, ja inte tar jag dom för givet såklart men jag har alltid gett allt för mina vänner men sedan insett att man kan bli så jävla sviken så det inte finns, så dom få bästa vänner jag har tar jag hand om för dom är mina pärlor och i många lägen vet jag inte vad jag skulle gjort utan dom men numera är jag mycket mer noggrann och öppnar absolut inte upp mig som förr..det har sina skäl.

Vill passa på och sända en stor puss till Itman också, jag skulle ge dig hela världen om jag kunde för det finns nog ingen bättre vän än dig i hela världen. Du är den ända jag kan prata om PRECIS ALLT med, då menar jag verkligen allt, vilket är så otroligt skönt. Att ha med dig i USA gör mig obeskrivligt glad. Det är synd att vi inte hinner ses lika mycket längre men det förändrar aldrig vår vänskap eller min kärlek till dig, syster.

Point: Jag klarar mig själv just nu. Me, myself & I som man brukar säga. Med mitt mål i sikte är jag lycklig och ingen/inget ska komma ivägen.

Kommentarer

  • eg säger:

    så sant! Om man ändå ska dö sin egen död, så skall man leva Sitt eget liv, o fullt ut också =) Keep ya head up girl.

    2009-05-13 | 15:51:36
    Bloggadress: http://eggetogjylfe.blogg.se/
  • GONA säger:

    SV Eg: Preciiis, kunde inte sagt det bättre själv! Tack för den här värmande kommentaren, det betyder! :) Puss!

    2009-05-25 | 19:44:57
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: