Gona

Sunday

Kategori: Allmänt

Tjena mellan benaaa peeps höhö ;D
Gör ni? Själv kom jag precis hem, var på stan med Nina..det var himla roligt hahaha vi tjöta på som fan, vi har alltid så mycket o prata om när vi ses även fast vi inte ses så sällan haha..
Vi planerade massa om framtiden såklart, sen försökte vi komma fram till någonting snyggt och ha på oss imorgon hehe, för imorgon är ingen vanligt dag. Nooo för imon ska vi se Beyonce live :D Ska bli så jäkla skoj! Jag äääälskar konsärer! Den där känslan när man hoppar och sjunger med till låtarna, hela kroppen fylls med gläädje..Som när vi var på Justin Timberlake och Timbalands konsär typ år 2005(?) shit va skoj det var, sjöng tills vi tappade rösten haha så jävla skoj..
Sitter faktist i skrivandets stund och lyssnar på Beyonce senaste album, älskar alla hennes nya låtar!! Försöka lära mig texterna bara haha..
På stan gick vi runt och shoppade lite, fick med mig ett par skitsnygga bikinis och ett par söta underkläder, visar senare..Visar en cutiedress jag köpte häromdan också..och en snyygging klänning jag fick av mamma haha..Sen satte vi oss iallafall på ett fik och tjötade ihjäl oss, haha vi är så lika ibland jag och Nina hahaha vi highfivade(?) typ hela tiden när vi insåg hur likadant vi tänkt om saker och ting haha mobbade..Ja nu tänkte jag iallafall kila ner till affären och köpa jordgubbar sen blir det pluggpluggpluuggggg :(

Hörs senare!


wuhuuu ska bli så sjukt skoj!!

Kommentarer

  • Roza säger:

    hejsan. Jag har också ståplatsen imorgon men dock har jag inte hämtat ut biljetterna jag undrar bara får man stå vart man vill eller är det numrerat, eller ska man köa o försten får stå längst fram?

    tack på förhand.

    2009-05-10 | 22:30:12
    Bloggadress: http://roza.devote.se

Kommentera inlägget här: