Gona

Hello Monday!

Kategori: Allmänt

Hej babes!
Sorry att jag varit lite off men mitt internet har inte varit så vänlig..jävla comhemskit! Får fan ta o ringa upp dom idag..
Iallafall, pappa åkte precis tillbaka till Geneve..Det är 31 grader där!!!!!! Fusk fusk fuuusk..menmen, snart ska jag ju också ner dit och då jävlar ska ja njuta av solen :)
Får nöja mig med att vädret här i Götet verkar vara ganska så bra idag! Jag börjar kl 2 och slutar 3 haha..har hemspråk efteråt iofs men det är ändå bara avslutning :p
Önska jag kunde åka in till stan och sitta på någon uteservering och njuta av solen efter det men icke :( Ska PLUGGA! Jävla skit, fan va ja längtar tills allt det här är ööööver gud! Fruktar ändå trean fan..Naturkunskap B??????? Kill me!
& så religon..gosh no, hatar allt som har med historia, samhäll och religion att göra..geografi också för den delen! älskade det förut men ush för det nu..o ja, jag är samhällare hahaha men inrikting ekonomi så jag slipper allt sånt skit i tvåan och trean..religon i trean bara då..blää..cool lärare iallafall så det är OK.

Nu har jag precis duschat och fixat mig, tänkte käka frukost sen dra in till stan en snabbis innan skolan..är ute efter en söt klänning!
Hörs senare!

Jag på Bintas fest i februari nångång..

Kommentarer

  • daf säger:

    vadå går du i ettan eller? :p

    2009-05-25 | 18:31:13
  • GONA säger:

    SV Daf: Haha nejnej, i ettan hade jag alla dom skitämnerna redan..nu slipper jag dom, ska börja trean efter sommarn :)

    2009-05-25 | 18:59:35
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: