Gona

Dagens köp

Kategori: Shopping

Hellu peeps, whats up? Här chillas det bara, har fönat och plattat håret och tänkte lägga mig och läsa min engelska-bok nu, har nationella engelska (muntligt) imon så det känns som en bra förberedelse! Dessutom har jag slagit upp lite ord kring ämnet så att jag kan uttrycka mig rätt imorgon, känns gött :)
Börjar kvart i 2 imorgon och slutar en halvtimme efter det (14.15) haha så jag mår bra, men ska ändå upp tidigt för & antagligen gå och träna..sen måste jag köpa ett snyggt linne jag spanat in på Weekday också, hoppas dom fått in fler i mindre storlekar nu bara..
Aja här kommer dagens inköp iallafall..


Äntligen har jag hittat dom perfekta träningsbyxorna!
Sköna OCH snygga av märket Röhnisch från Intersport :)


Sådär chill och slapp, från H&M


Spanat in den ett tag men inte hittat storlek, men nu så :) Visst är den supersöt? H&M

Nu blir det english-reading! Godnatt snyggingar!
Btw..vill införskaffa mig nått slags snyggt ställ som man kan ha skorna i, tycker att det är synd att alla mina snygga skor ska få ligga i stora kartonger i ett hörn :( Någon som har något tips? Tror att det får bli ett besök hos IKEA snart iallafall hehe..
Fast först måste jag ju iofs skaffa fleeer skor så jag kan fylla upp ett stort skoställ ;)

Kommentarer

  • NATASCHA'S WORLD säger:

    Jag har sådana typ genomskinliga boxar från ikea , eller dem är vita men dem är genomskinliga där man kan se skon du vet haha .. dem är as tuffa ;) 4 för 150 tror ja =) goood luuuuck bebe <3

    2009-05-06 | 10:40:45
    Bloggadress: http://taschas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: