Gona

Chockad!!!

Kategori: Allmänt

Omg omg guess what? Haha kom precis innanför dörren, helt död släpandes på en stor väska..gissa vem jag ser stående med ett stort leénde i vardagsrummet???? Jo PAPPA!! Hahaha så jävla sjukt, han hade flygit hit utan att NÅGON visste, han hade till och med överraskat mamma, så jävla sött haha..ja bara tappa min ipod och väska och hoppade på honom och kramade ihjäl honom haha, kände mig som ett litet barn..fyfan va ja hade saknat honom!! Fan va skoj det ska bli, sålänge sen pappa var här i Sverige och hälsa på, vanligtvis är det ju vi som åker ner till Schweiz.
Han är så skön min pappa..han tyckte min nya klocka var assnygg och betalade för den direkt, för att jag är så "duktig" haha, älskar när han skämmer bort mig hihi (a)
Nu ska jag bara hoppa in i duschen för vi hade vääärsta gryma Rugby-idrottslektionen, så jäävla fett..jag älskar rugby nu haha, första gången jag spela och jag var fan riktigt grym haha..kändes härligt och inse att jag fortfrande är sådär härligt snabb som jag var när jag var yngre..Och smidig också, det är gött o va liten alltså!! Hahaha :) Jaja efter duschen blir det bara att umgååås med familjen Kurtaj. Hörs senare!


Världens bästa pappa! (Ganska gammal bild)

Kommentarer

  • Rebecca säger:

    Hejsan Gona,

    Vilken fin blogg du har, fina bilder =) Läste på din sida att du vill ha fler följare på din bloglovin. Skriv en kommentar på min blogg om du fortfarande är intresserad så kan vi följa varandra =) Kram / Rebecca

    2009-05-14 | 19:27:07
    Bloggadress: http://www.stylecenter.se/modeblogg

Kommentera inlägget här: