Gona

Hello again

Kategori: Allmänt

Hellu..sorry att jag varit lite off men hade varken tid eller någon större lust att skriva igår :p
Jag var inte bara off i bloggen, utan även mobilen (dumma mobil!) så hahaha ja dör, när jag vaknade och kollade in här imorse hade Nina kommenterat..



Hahahaha ja dör, så jävla skön..jag sov när hon ringde mig igår..senare när jag vakna hörde jag av mig och då sa hon att hon strax skulle ringa mig..va händer då? Jo ja somnar såklart hahahaha, så hon messa "Jag hoppas att du skojar HAHA" hahaha jag skrattade som fan imorse när jag läste alla sms..

Jaja iallafall, igår skulle någonting jääävligt efterlängtat ske, men såklart, som alla andra gånger blev det inte av..Vilket jag egentligen redan visste men lite hopp inom sig har man alltid..men efter igår så blev till och med det där lilla hoppet som bortblåst! Jag ville inte sitta hemma efter det där så jag stack till en vän och hade det mys..tittade på film och skrattade högt åt meningslösa reklamer hehe..

Nu har jag precis kommit ur duschen och tagit på mig, ska fixa mig lite sen blir det av till stan..är enormt shoppingsugen och dessutom måste jag hitta någonting fint till avslutningen!
Senare ska jag över till Nina, massa gossip you know hihi ;)
Hörs senare då! Ha det bra :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: