Gona

Sleeeeepy

Kategori: Allmänt

Åh va jag har sovit! Somnade kl 6 igår!!! JAA, på morgonen! Var helt jävla raslöst och sömnlös, så fick sitta där och messa tills jag somna haha..Skulle sova i en timme, skulle upp 7 men SJÄLVKLART så försover jag mig och vaknar kl 8!
Kom 20 min försent på samma lektion som vi skulle ha redovisning, härligt gona hehe..Nej men det gick bra, vi gjorde den och faaan va skönt det kändes efteråt..men inte tillräckligt skönt eftersom jag visste att jag skulle ha ännu en redovisning på engelska efter skolan..så fick vi en ny uppgift i naturkunskapen. Asså jag är så långt man kan komma från natur hahaha seriöst fattar 0! Förstår inte hur ni naturare orkar med alla dessa fucked up ord alltså..ni ska ha cred för det! Jaja iallafall efter skolan fick jag vänta ett tag på min lärare och slutligen fick jag göra min boksredovisning, det gick asbra!! Asså jag kommer kicka ass i USA! Jag är grym hahaha ;P Nej men jag tjöta på och det kändes verkligen bra. Efteråt var det sååååååååå jäkla härligt..så härligt att jag bestämde mig att jag var värd ett och annat, så jag svängde förbi stan och fick med mig hem nödvändigheter och så glass! Vi åt sånna supergoa glassar, sandwiches you know, i skolan idag så jag blev sjukt sugen och drog förbi hemköp och köpte två paket till familjen haha..gullig jag kan vara ibland då..
Ska försöka lägga in shoppingen jag gjort senaste veckan, har vart väldigt seg med det haha, men det känns som värsta processen nu, lägga ut, ta kort, lägga tillbaks, lägga in minneskort, spara på datorn, ladda upp på bloggen, skapa nytt inlägg och skriva lite text..orka hahaaha menmen I'll try..

Iallafall, hemma blev det food och sedan decka jag i sängen och sov till typ 2 min i 9 då syrran kom in och väckte för att favoritserien was on..Hann förresten sola en 20minutare idag - soft! Kunde inte stå ut med synen att syrran var så mkt brunare än mig så jag var tvungen och göra någonting åt saken haha..Jaja nu ska jag chilla vidare, orkar jag så ska jag fortsätta skriva lite på min boksredovisning-INLÄMNING..annars får det bli imon. Nu Har jag ingen skola onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag! Måndag vet jag inte om jag har? haha..Iallafall 5 dagars lov!! FYYFAN va skööönt, ska sova som en björn och plugga som en häst! Haha varför säger man egentligen plugghäst undrar ja..? Träna som en spännbög ska jag också!
Jaja nu ska jag umgås för pappsen åker tillbaka på torsdag förmiddag :(

Kommentarer


Kommentera inlägget här: