Gona

Hur avvisar man en kille på ett bra sätt?

Kategori: Allmänt

Hur avvisar man en kille på ett bra sätt? Det undrar jag verkligen..Är man för taskig så får man dåligt samvete och känner sig som värsta bitchen..är man för snäll så fattar dom inte att man inte är intresserad.

Förut var jag den där "bitchen" haha, jag snäste av alla som försökte prata med mig och gav dom mördarblicken..i värsta fall fick dom till och med ett "stick" eller "håll käften" hahaha men med åren så mognade jag lite (tror jag? haha) så insåg jag att dom flesta av dom här stackarna tar ju mod till sig för och komma fram och så drar jag min fjortisgrejs där hahaha..Plus att jag och min kära morbor Bekim hade den här diskussionen en dag i somras..han tyckte inte om den här stilen, att jag snäste av haha..Han tyckte det var så fult, för ibland var man inte ute efter så mycket än och fråga vad exempelvis klockan var, och när någon kommer med värsta överspeleriet så är det ändå respektlöst och man blir ju självklart arg..
Jaja så efter det har jag försökt bli lite trevligare, typ leé när jag sa att jag inte vill prata haha..Fast oftast kör jag på det nya haha, när vi är ute och killar kommer fram så kör jag det där total ignore haha..ni vet, dom pratar du vänder ryggen och fortsätter prata, dom fortsätter prata och du låtsas som om dom inte existerar..jag lovar det funkar! Dom ger upp efter ett tag haha, I know that by trying it you know haha..Jag är faktist grymt bra på att ignonera folk, yeay född med en bra egenskap iallafall! hahaha..

Nej men jag undrar faktist hur andra gör det, för jag menar liksom dom gånger jag försökt vara trevlig och sagt att jag inte är intresserad när någon börjar visa intresse så tror dessa stackars pojkar att just DOM har något speciellt som ska få mig att skilja dom från mängden men hallå? wake up call, ni är alla likadana i mina ögon haha :S Finns väl säkert dom få som sticker ut som jag inte träffat ännu men jag hoppas dom har andra metoder för att få mig på fall än och tala om för mig att jag är vacker o lalalaa, jag menar hallå eller? Jag har väl en spegel hemma, jag vet att jag är snygg och jag behöver inte en killes bekräftelse för det :S? Blir så arg på tjejer som faller för killar för att dom ger komplimanger..visst är det gulligt och höra hur fina ögon man har, eller hur vacker man är men att falla för det!? Hell no, det är ju sånt som jag redan vet..äh ja vet inte, det kanske är bara för att jag har bra självförtroende eller nått..(Nu pratar jag inte om förhållande, utan själva raggnings-processen hahaah, för i förhållande är det väääldigt viktigt med komplimnager!)
Fast..det beror också på killen..jag måste erkänna att om killen är snygg så avvisar jag ju honom på ett mycket trevligare sätt än om värsta håriga miffot skulle komma fram haha..ja, jag är ganska ytlig men vadå? Jag tycker utseende är viktigt, jag menar man måste ju vara attraherad av varan tycker jag.

Aja whatever jag tror iallafall jag ska forsätta köra med "ignonera" och mot dom jag känner ska jag försöka vara trevligare haha, inte för trevlig dock..har ju visat sig ha motsat effekt hehe..

Anledningen till att jag tog upp detta var för att en gammal klasskamrat (som jag hatade) frågade om jag ville på bio till helgen i morse "om dt lugnt för dig alltså" skrev han..då fick jag mig en funderare, hur är man snäll men samtidigt visar att man absolut inte vill haha..
Jag blev riktigt förvånad faktist för jag hatade honom och jag trodde han hatade mig med haha, alltså vi var ju kompisar men vi bråkade vaaaaarje dag..jag mobbade alltid honom och han mumlade alltid nått tillbaks (ingen kille i klassen vågade säga emot hulk-gona högt! HAHA) och när jag säger bråka varje dag så menar jag inte "kärlek-börjar-med-bråk"-bråk utan hat från hjärtat bråk hahaha han ser ut som en sån där femmanskurd you know, kort som fan och ful och blä ahahaha herregud va taskigt jag känner mig men hallå..lite vett i skallen har han väl? Hur kan han tro jag på fullaste allvar skulle gå på bio med honom? Fan va tragiskt seriöst haha..jag ska nog svara något i stil med "hahaha e du helt jävla cp eller? JAG gå på bio med DIG???" hahaha nej ja lovar ja skojar hahaha, jag kan va riktigt elak men så elak är jag inte hahaha..fast sånthär e skitskoj..tänk om han visste att ja skrev det här haha?? hahahaa shit..nej jag ska nog ignonera medelandet (på nattstad) helt o hållet istället? jo, så gör jag nog..har funkat förr kommer nog funka igen :) hahaha jaja, skönt och få skriva (o skratta) av sig lite :D

Hörs snart igen så får ni se varför jag är så glad som jag är, för jag verkar lite happydappy väl? hehe ;)

Kommentarer

  • Mia säger:

    Hahaha du har sån go humor :)

    2009-05-13 | 11:47:58
  • GONA säger:

    SV Mia: Hahaha älskar dina kommentarer! Man blir alltid så glad av dom :) puss!

    2009-05-21 | 11:08:53
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: