Gona

Yesterday was the best night of my life..

Kategori: Allmänt

Hej igen peeps! När jag kom hem från Nina så hann jag bara lämna av mig min tunga väska sedan var det iväg till Freeport! Bilen väntade utanför så det var bråttom haha, jag hoppades verkligen på att hitta massa fint, men som alla andra gånger så blev det inte så! Men till skillnad från alla andra gånger kom jag inte hem tomhänt :D Visar senare..
Hemma blev det god middag, duschen sedan deckade jag i sängen i några timmar..Tack och lov att jag aldrig blir bakis, även fast jag fick liiite för mycket och dricka igår..blir bara otroligt seg och trött men ont nånstans har jag inte! Skulle lätt kunna dra ut idag också haha..Iallafall igår då..Stack iväg till Nina där vi började fixa oss lite smått, tittade på fotbollsmatch med ljudet avstängd för vi var ju såklart tvunga och ladda upp med hög musik! När vi fixat och trixat blev det förfest och maaaassa tjöt haha, så jävla skoj! Sen drog vi iväg till Trädgårn' och satt ute på terassen med filtar och drack drinkar och träffade massa roligt folk..Sen var du upp och hoppa när David skulle inta scenen, vi stod såklart längst fram och vi hoppade och skrek ihjäl oss..Kändes så jävla underbart, jag kan inte ens beskriva känslan med ord..Underbart var det! Efter det blev det nattkäk och promenad hem, var väl hemma runt 4 nångång och då blev det mat återigen och massa tjöt, av med smink och grejen o sen låg vi i sängen och tittade igenom alla bilder och videos och gjorde planer för framtidens roligheter haha, sen decka vi väääldigt sent nångång..aja här kommer bilder..håller på och laddar upp videon på youtube så dom får komma senare!

Först får ni trycka play på den här fantastiska låten så att ni får in den rätta känslan när ni tittar på bilderna haha ;)




















Siiiiiiiiiis :)


DAVID GUETTA!!


Platta skor tas alltid med när det ska festas hela natten såklart!


Vi blev inte mätta av nattkäket så det fick bli mat igen haha..

Oh yes I doooo bitch ;D

Kommentarer

  • noescape säger:

    RIktigt bra låt! :D

    Hahah, jaa you (L) house MUSIC! and me 2! :P

    2009-05-09 | 13:59:08
    Bloggadress: http://noescape.blogg.se/

Kommentera inlägget här: