Gona

Segt

Kategori: Allmänt

Hallå! Fan va segt! Känns som lovet bara flyger iväg och jag hinner inte göra någonting!! Har så mycket plugg att jag egentligen bara bodde sitta inlåst i mitt rum och plugga resten av lovet men det tänker jag fan icke göra, man lever bara en gång och då tänker jag fan njuta av livets goda sidor haha..Nej men lite får jag fan ändå ta och göra..Retoriken t.ex, kursen tog slut förra terminen!!! Och jag har fortfrande två tal kvar! Det värsta är att läraren sa till mig att jag bara behöver klara dom bra så får jag MVG i kursen! Men jag glömmer, ja är sååå himla glömsk, jag kommer alltid på att jag har Retoriken kvar på typ olägliga ställen, typ som i gymmet o så? Sen glömmer jag det när jag kommer hem haha..Nej men sen har jag en jäääkla massa Naturkunskap också! Ett helt jäkla arbete ska in snart..o så Företagsekonomi! bläää o så ska vi ta typ 10 bilder till Foto A-kursen! Speciella bilder ska det vara också så det är inte direkt något jag kan fixa på 1 timme..Ush hur kan jag prata om skolarbete när det är lov? Har nog blivit hjärntvättad eller nått.
Aja idag har varit en ganska chill dag faktist! Vaknade upp tidigt och fixade ärenden till mamma sedan kom jag hem och fixade en stor frukost lagom till när broshan kom hem och shab vakna, vi åt och skratta o sedan låg vi och dega framför TVn bara, shab & jag..Sen var det dax för träning och S gick hem och jag mötte upp Mirna..Fyyyyfan sikken jäkla träning alltså, tror aldrig jag har gett så mycket haha, shit kände mig som hulken typ! Efter träningen mötte jag upp Mirna igen för lite äventyr, handlade lite nyttigheter och kom sedan hem för att direkt springa till farmor och äta middag! Fan va gött, broshan och syrran kom också över..vi satt och åt middag och efter det blev det te och massa tjöt. Kom hem runt 11 och sen dess har jag tatt en lång dusch, fixat och trixat med ansiktsmasker och nu sitter jag här..Ska lägga mig tidigt ikväll, hoppas det funkar ba! Det bodde det eftersom jag känner mig helt utmattad!
Menmen upp tidigt ska jag iallafall imon också..Ska träffa Mia & Nina utanför gymmet 11(!!!!) Mia har blivit galen, hur ska man orka träna så tidigt!? Men ja, eftersom Mia har hotat mig så måste jag väl pallra mig iväg dit! Haha..

Nejfan nu behöver jag mina 8 timmars sömn så jag inte faller ihop & dör eller nått imon! Godnatt


jag för någon dag sen..


ps. måste bara berömma mig själv för att jag låtit bli att äta godsaker på 2 dagar! Igår satt Shabbu bredvid mig medans vi titta på film och knapra i sig massa chips choklad och energidryck och jag ville inte ens smaka! Kändes ganska härligt faktist, för sen är det ju jag som vinner på det ellerhur, så in your face din geeeek för att du försökte läska mig genom att prassla som en jagvetintevad!! hahaha (k)

Kommentarer

  • Shabbu säger:

    Måste säga att jag är stolt. Trodde faktiskt att någongång under filmens gång att du skulle sträcka dig till chokladen hihi. You make me so proud <3 :)

    2009-04-09 | 01:04:58
  • Nina säger:

    åååh, jag har också fööör mkt plugg! Har inte själv börjat med något, and it suuucks

    2009-04-09 | 10:30:24
    Bloggadress: http://niinche.blogg.se/

Kommentera inlägget här: