Gona

Fantastisk Lördag!

Kategori: Allmänt

Fan va segt! Har försökt få ihop ett inlägg i snart en timma nu men sen dyker något upp och jag glömmer bort haha..Ja, igår..uppdaterade aldrig när jag kom hem för jag pallade verkigen inte, va helt död och hungrig..Men hade så jäääkla skoj igår alltså höll på och döö av skratt, bokstavligen! Jävlar, det där måste göras om alltså! Vi grillade, rökte vattenpipa, lekte kortspel, tog bilder och massa andra sjuka grejer haha, sjuka samtalsämnen och roliga upptäckter..
Blev ganska sent, när vi bestämde oss för och gå så hade det precis blivit mörkt men på hållplatsen så fick vi syn på värsta catfighten och dramaqueens som vi är så kunde vi ju inte bara åka hem så vi stod kvar där i säkert över en timma haha sjukt kul vi dog av skratt..Dom stod o bråka där alltså så länge! O vi höll på och garva ihjäl oss..vi kom överens om att vi bodde åka till Linneplatsen på lördagskväll oftare hahaha..
Vi tog över 100 bilder men orkar inte ladda upp alla här så ni får några stycken här..


 


Han jiddrar I promise you hahaha


och så en bild från catfighten..

Moner försöker agera hjälte genom att stoppa medans Itman diggar o titta på hahaha..

Vad som händer idag vet jag inte riktigt men nått kul sa det bannemig va! Får ta o ringa o väcka Itman nu förfan så vi hinner gå ut i solen =)
Ha en finfin söndaag allihopp! Och sluta upp med och plugga, gå ut i solen och njut medans du kan istället! HAHA ;D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: