Gona

En dag på stan..

Kategori: Allmänt

Bad uppdate I know men har helt enkelt inte orkat.
Glömde flika in med ett "Jag är fri"-inlägg igår så nu vill jag bara påpeka att jag numera är fri som en fågel. Jobbar alltså inte längre haha, fattar ni hur underbart det känns! Vi åt tårta och skrattade på min bekostnad igår, gjorde hål i varandras händer med vassa pinnar (HAHA förlåt!), gick tidigare såklart..inte skulle ja jobba på min sista dag fan haha, min käre coach roppade fram mig ba o sa "Såhär lämnar du oss Gona hahaha.." så ser man där på skärmen "Verksam tid 50 sek" hahaah alltså att jag bara ring i 50 sekunder, under hela passet haha, det var iallafall himla skoj! Kändes sorgligt och dra därifrån nästan haha..Nej men nu blir det fullsats på träning och skola!

Idag hade jag en riktigt skööön dag. Vaknade imorse och åt en stor frukost, drog iväg till skolan där vi hade en ganska chill ekonomi-lektion, sen var det dax för prov i Foto-kursen, jag rååpluggade på lunchrasten och det gick ganska bra tror ja! Man kan ändå bara få G så dt inte värsta big deal men dt kändes ändå himla bra :) Slutade vid 1 och stack direkt till träningen och körde hårt som faaan! Sen blev det dusch och fixtrix, en runda på stan och sen mötte jag upp Mirna, vi gick och köpte Kinamat och lite snacks sen stack vi iväg och satte oss ute i solen, det var så himla skönt! Roligt också haha, vi skrattade som fan.

   
  


När jag kom hem blev det chilling with family, tog fram alla mina sommarkläder som har legat gömda i typ ett år, himla skönt o se dom igen haha, måste in med en till garderob här för dt här funkar ju inte! Alldeles för mkt kläder..
Nu har jag precis kommit ur ett underbart bad, låg i flera timmar och bara softade :)
Nu ska jag tjöta en stund sen blir det sleep! Är så himla trött!! Godnatt!

Kommentarer

  • Mia säger:

    jag tänket skrämma upp dig igen men jag ska inte :P men ett tips är att du byter kina-restaurang :) och ät inte friterat tänk på magen unga dam...

    puss

    2009-04-25 | 08:21:54
    Bloggadress: http://metrobloggen.se/miiia
  • Emina säger:

    Vart är dina solglasögon köpta? =)

    2009-04-25 | 23:42:32
  • GONA säger:

    SV Emina: Dom är köpta i H&M! ;D

    2009-04-26 | 15:13:48
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: