Gona

Mami och Arber är snart här..

Kategori: Shopping

Hallå snyggingar, läget?
Hade prov i albanskan idag =| hahaha jävlar, snacka om att jag var oförberedd! Men läraren hjälpte mig på typ alla frågor så det var soft haha, skämdes faktist lite..kan ju ingenting om historien typ, eller namn! Shit jag suger verkligen på namn, vare sig det är en människa, film, låt, plats whatever, jag har jättesvårt för o komma ihåg namn!
Jaja iallafall, fick precis (i skrivandets stund) ett mess från mamsen som precis landat i götet! Oh va härligt o få se dom igen, ska pussa ihjäl dom! Middan är strax klar också, den sköter farmor idag (thank god!)

Själv har jag bara legat i min säng och degat, kom hem nångång runt 6-tiden och sen dess har jag BARA slappat, och det har vart himla skönt! Tittade på avsnitten av The Hills säsong 5 och jag ångrar nästan att jag gjorde det haha för nu kan jag inte sluta tänka på vad som ska hända i nästa avsnitt!

Nu blir det ingen mera uppdatering ikväll, ska bara umgås med familjen och försöka att inte tänka på någonting annat. För det viktigaste är ju trots allt familjen, det är dom man ska hålla sig fast vid, för dom är dom ända du kan lita på fullt ut, dom sviker dig aldrig. Älskar min familj så oerhört mycket, vem skulle jag vara utan er? Kommer sakna er som fan när jag flyttar till USA!


Godnatt!
Btw, köpte den här coola t-shirten från Gina häromdan som jag glömt o visa..


Kommentarer


Kommentera inlägget här: