Gona

School..

Kategori: Allmänt

Hej igen!
Sitter i skolan just nu och pluggar! Var här vid 1 för lite extra hjälp inför provet imorgon! Företagsekonomi. Satt med tjejerna och tjöta, åt lunch o så. Nu har jag suttit mig i ett mysigt rum med mjuuka soffor alldeles ensam med 90 tals musik såklart! Älskar RnB från 90-talet, så himla bra musik!
Idag blir det verkligen rå-plugg inför ekonomi-provet imorgon! Bokföring har vi prov på.

Läste precis min vän Ninas blogg, där hade hon skrivit lite om körkortet, fan va jag diggar att hon är så bestämd på att ha körkortet när hon är 18! Det är jag med och det blir ju lättare och nå sitt mål när man har någon som strävar efter samma sak! Jag förstår verkligen inte folk som är 18 nu som inte ens tänker på körkort, shit jag står här och längtar som ett jävla freak efter att få köra bil! Vi ska klara det Nina! Och Itman också för delen haha, hon är också himla galen i körkortet!
Nu på sommaren ska bilkörningen komma före alla andra nöjen, det är ju delvis därför jag åker till Kosovo överhuvudtaget! & för och träffa Gime såklart hehe..Nej men ska försöka köra i en månad i streck där, vill kunna köra bil bra helt enkelt och sen komma hit och självklart ta några lektioner här med. Det ska bli så skönt! We're gonna do it girls!

Nej nu får jag sluta drömma mig bort, det är två månader kvar till lovet och då kan jag ligga och fundera på detta hur mycket jag vill. Men nu, nu blire plugg!
Hörs ikväll!

Kommentarer

  • Nina säger:

    Haha so damn true! WE'RE GONNA MAKE IT HAPPEN! Vi kommer rulla jävligt bra också haha

    2009-04-22 | 16:59:57
    Bloggadress: http://niinche.blogg.se/
  • drenusha säger:

    jag tänkte precis samma sak som dig förra året. Jag åker till KS och kör där, men det går inte! För det är så himla tättrafikerat och det kanske du vet. Kanske inte i byarna men på stan, så ett tipps till dig är att köra i Sverige, för i KS kör alla som galningar och som nybörjare blir man så lätt stressad under svåra situationer. Lycka till i alla fall!

    2009-04-22 | 19:32:08
    Bloggadress: http://bunjaku.blogg.se/

Kommentera inlägget här: