Gona

THE HOUSEQUEENS ARE GOING TO SEE THE HOUSEKING =)

Kategori: Allmänt

Nu är biljetterna våra, mötte upp Nina för en sväng på stan och lite ärenden och så gick vi och hämtade ut våra efterlängtade biljetter!Det var inte förrens vi gick ut från ticnet skiten som vi verkligen fatta att vi ska dit och skuttade av glädje, herregud! Folk tycker säkert vi låter aslöjliga haha men det är bara för att ni förstår inte house-music. Efter Tiesta är ju David Guetta biggest, tänk att jag ska se kungen av den musik jag älskar allra mest, vafan gjorde vi innan vi upptäckte house? Shit, sjukt att musik kan få en o må så sjukt jävla bra!
Har bara lust och gå och springa runt min mamma, som Nina HAHAHA, men hon är tyvärr inte hemma än..får väl vänta med mitt hoppande runt omkring henne tills hon kmr hem med Mäci-mat till mig! Mumma :)
Livet är då allt för underbart, jag och Nina prata precis om hur glada vi är över att vi inte behövde vänta ända tills det är dax och åka till Ibiza för och se Guetta, vi fick lite försprång hihi :)




Tusen gånger gladare än vad jag ser ut jag lovar!! Hahaha..


Nu ska jag plugga vidare på mitt tal inför nationella svenska imon! Är så glad nu så det måste bra gå bra! Engelska nationella gick också bra idag! Imon efter skolan blir det en sväng hos frisören (my dear sister) ska klippa mig o bli fin och fräsch i håret..gaah kan den här nationella gå över snart så jag får njuta av min glädje hehe :)

Nina, countdown: 4 dagar kvar!!
Sen blir det Beyonce 11 maj med Nina också haha, fan va härligt måste fan lära mig alla hennes nya underbara låtar från hennes senaste album innan dess!
Jaja, back to reality nu - PLUGG!
LOVE YOU :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: