Gona

1 april

Kategori: Allmänt

Hallååå!
Idag är det ingen vanlig idag för idag är det faktist exakt 6 månader sen jag starta min blogg..ett halvår gammalt har den hunnit bli, fan va tiden går snabbt!
Aja haha lyckats lura någon idag eller? Det gjorde jag hihi för första gången i mitt liv typ..här hemma när det ska bokas biljetter o så så är det alltid jag som sköter det så som vanligt var det jag som boka mammas biljett så jag satt här framför datorn för typ 20 min och ba "MAMI!! Har du fått bekräftelse för flyget!!?? Här står det att du inte ska åka imon!!!" Mammas reaktion va typ såhär: =| , hahaha jag kunde inte hålla masken så länge utan började roppa "apriiiiiil apriiiiil, I goooooooot yaa" hahaha vilken härlig känsla man får i kroppa när man lyckas lura någon HAHA..

Fan har sån konstig känsla i kroppen, jag mår bra men ändå inte..Mamma åker imon och jag känner att verkligen inte vill att hon ska åka..fan va konstigt ändå haha brukar ändå se fram emot att vara ensam hemma..

Mamma verkade värsta glad när ja sa att ja inte ville att hon skulle åka igår..
Gona: Fan ja vill inte att ni ska åka..
Mamma: Va!? Varför ljuger du, när jag sa att ja inte ska åka ni ba fan du förstörde våra planer lalala
Gona: Men vi skääämta ba! Det är ju helt tomt här utan dig!
Mamma: aaaaaaah där ser du!! Hur ska du klara dig utan mig i USA :D:D??
Gona: men det är en annan sak d..
Mamma: Det är luuuugnt, jag flyger till dig när du vill Gonqe!! :D:D

Haha söt!
Förövrigt så ska jag nog säga upp mig från jobbet..jag funderade lite på det idag men nu när jag precis la på med pappa här så blev jag ganska övertygad till att lämna det. Det räckte med att jag sa "jag orkar inte" till pappa och han ba "Men sluta, va ska du gö där?" och ja tänkte det är fan sant haha vafan gör ja där? Pappa kom med argumment som "Nu har du prövat på jobb-livet iallafall", "satsa på skola och träning istället" och det blir nog bäst så fan..Visst jag ville vara lite självständig och sådär och nu har jag typ varit det sen i november (sen jag börja) haha och jag är faktist under 18 så det är OK om pappa skickar pengar till mig varje månad istället. Så tycker jag iallafall och på söndag så blire nog så att jag går dit o säger upp miiiiig, fan va gött ändå haha..

Whatever, idag har vart en skööön dag iallafall, när jag kom hem efter jobbet var hela familjen hungrig så jag och broshan stack ner till torget och köpte pizza! Älskar den här familjen alltså hahaha..

syrran

Nu ska jag umgås med mamma och syrran, dricka te och titta på film höhö:P
Börjar 12 imon, aaaaasgött! Ska bara åka och titta på musikalen "Gaycamp" och sen slutar vi..assoft!
Godnatt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: