Gona

Idag var en bra dag

Kategori: Allmänt

Hej!
Fan vilken bra dag jag haft, verkligen chiiiiiill. Imorse (eller aa kl var väl typ 3-4) efter att jag hade duschat så kände jag bara för o vara hemma, ni vet när man känner sig riktigt utmattad? Men nej var ju tvungen och träffa mina geeks och hitta på nått sköjigt, så Itman kom över och vi åkte in till stan runt 8 nångång och så ringde vi till vår käre barnslige vän Leonel hahaha, han kom in till stan och vi chillade på det i flera timmar. Satt och snackade om bajs, minnen, sommar & vinter-planer och ja, allt möjligt som vanligt..Slog vad också och är numera skyldig 500 spänn haha..Jaja det var en mycket rolig kväll iallafall, bilder orkar jag inte lägga in nu är helt död och ska precis hoppa in i duschen och tvätta av mig sminket, sen blir det hoppa ner i sängen med nytvättade lakan, åh älskar det.

Imon ska jag nog träffa Tascha & Tara o så hänger kanske Itman på efter skolan..Får se vad vi hittar på. 
Min gamla vän Donna skrev precis på msn att det hade startats en albansk förening i Lövgärdet där dom dansar och reser runt, hon frågade om jag ville komma på träningen imorgon och testa på, jag fick ta med mig vänner..Blev väldigt nyfiken, dansade albansk folkdans i flera år när jag var liten och det var riktigt riktigt kul, vi reste runt överallt och var sjukt duktiga. Skulle vara roligt och hooka up med massa albaner också, då jag typ endast känner Gime haha..fast jag gillar inte albanska tjejer så mycket iofs, bara träffat Gime som jag sådär direkt klickar med..no offence men albanska tjejer kan vara rätt knepiga..Snackar massa skit och klär sig väldigt fult, iallafall vad jag har sett på albanska fester haha..
Menmen iallafall, kanske kan dra med mina flickor dit och kolla läget, kanske är något för mig vem vet? Om jag ska vara ärlig vill jag mest börja för att jag fastna för orden "reser runt" hehe, älskar ju att resa förfan..jaja får se hur det blir imon :)

Är förresten riktigt riktigt glad idag och nu börjar det kännas lite sorgligt att jag ska åka, kommer sakna alla så..Love you guys!
Godnatt!

Kommentarer

  • Majlinda säger:

    Hejsan gona =)



    Jag verkligen tycker att du är en cool och ärlig tjej, hade uppskattat att det fanns fler som dig ...



    Jag är själv en albansk tjej, och jag håller med dig om vissa albanska tjejer, samt kvinnor,som ska alltid lägga sig in i allas problem och liv.och endast snacka skit, det ärså fult fyfan. iaf ville bara säga att du är en så cool tjej;)



    krammmmmm....OBS: när åker du ner til kosovo? och flyger du ner till eller bilar ni:)?

    2009-06-17 | 17:07:22
  • GONA säger:

    *SV Majlinda: Hejhej :)



    Gud va snällt sagt! Tusen tack, din kommentar gjorde faktist min dag!



    Jaa precis, dom är verkligen specialister pà det! Sà himla mobbat faktist hahaha..tusen tack igen! va glad jag blir :)



    Jag flyger ner dit fràn Schweiz själv men jag vet inte riktigt när ännu :P Ska du ner iàr eller? puss*

    2009-06-20 | 21:31:57
    Bloggadress: http://gonas.blogg.se/
  • Majlinda säger:

    Hejsan =)



    Inget och tacka för, säger bara vad jag tycker hihi :) vad glad jag blir att jag gjorde din dag hehe..



    Jaså själv? vill inte någon från familjen med dig eller? hehe



    Ja,Jag åker ner den 11 Juli,=)



    Ha det kul i Schweiz ,Puss=)

    2009-06-21 | 22:31:57

Kommentera inlägget här: